Kutyák és emberek a bajba jutottak megmentéséért

Együttműködési megállapodást kötött április 23-án a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Kutyákkal az Életért Alapítvány (KÉA) a budapesti Westend City Centerben. A megállapodást a MÖSZ részéről Gémesi György, a szövetség elnöke, a KÉA részéről pedig Szabó Gábor elnök írták alá.

A Kutyákkal az Életért Közhasznú Alapítvány 2004-ben jött létre, hogy segítse a mentő-, a segítő- és a szolgálati kutyák kiképzésével, tréningben tartásával, ezek alkalmazásával, valamint az állatvédelemmel foglalkozó civil kezdeményezéseket. Fő tevékenységük a kutyákkal történő mentés, 24 órás szolgálatot tartanak fenn és térítésmentesen segítenek a bajba jutottakon, határainkon innen és túl.

Mindemellett egy nemzetközileg elismert Mentőkutya Kiképzőbázist működtetnek, ahol a kutyák és gazdáik elméleti és gyakorlati képzéseken vehetnek részt.

Jószolgálati nagyköveteknek az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjait, Sipos Tamást, Varga Györgyöt, Molnár Imrét, Kabai Lászlót, Uszkó Lászlót, Csarnoki Antalt, Papp Ferencet és Sipos Pétert, tiszteletbeli követnek Demján Sándornét, Csisztu Zsuzsát, Takács Ildikót, a Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozatának volt elnökét és Bezzegh Krisztiánt, a Presskom Kft. ügyvezetőjét, míg tiszteletbeli önkéntesnek Kalmár Ágnest, (Digi Sport TV), Fehér Mariannt és Bányász Árpádot (Juventus Rádió), valamint Bikfalvi Tamást és Horváth Szilárdot (Music FM) nevezték ki – írta Gémesi György Facebook oldalán.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

 

Forrás: Facebook
Fotó: Csikor Ottó
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...