Örökbe fogadta a rendőr az autók alá dobott kutyakölyköt

Az imádnivaló kiskutyát a reggeli csúcsforgalom idején hajította az autók közé egy 36 éves férfi. A texasi Midland város rendőrségét reggel hét órakor riasztották az egyik forgalmas úthoz, ahol a bejelentések szerint egy férfi kutyakölyköket dobált az autók alá – jelentette egy helyi lap. A kiérkező rendőröknek sikerült a helyszínen letartóztatniuk a 36 éves Ernesto Arandát, aki ellen állatkínzás vádjával indítottak eljárást – írja a hir24.hu.

A férfi két kutyát próbált meg megölni, de szerencsére nem járt sikerrel. Az egyik állat elszaladt, még mielőtt a rendőrök be tudták volna fogni, és el tudták volna szállítani egy menhelyre, és azóta sem került elő. A másik kölyök – akit Aranda egy szemtanú elmondása szerint autója hátsó szélvédőjéhez vágta – azonban a rendőrök szerető kezei közé került.

A Marley névre keresztelt kutyának a rendőrség közlése szerint az ijedségen kívül nem lett semmi baja. Az eset pedig igazi happy enddel ért véget. Az egyik rendőrtiszt, Brian Rackow hadnagy ugyanis annyira megszerette az kis ebet, hogy úgy döntött, örökbe fogadja, amit pár nappal az eset után hivatalossá is tett – közölte kedden a midlandi rendőrség a Facebook-oldalán.


Fotó: Facebook

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

 
Forrás: hir24.hu, mrt.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...