Színezd ki a jövőjüket!

A tenni akaró állatbarátok összefogásával megalakult Ebárvaház Nonprofit Egyesület célja, hogy a menhelyekről, gyepmesteri telepekről, vagy közvetlenül gazdától átadott, gondozásukba került kutyákat szakemberek segítségével rehabilitálják, gyógyítsák, majd új gazdát találjanak nekik. Az Ebárvaházas kutyusok a sikeres örökbe adást követően is élvezik az Egyesület életre szóló felügyeletét.

Kezdeményezésük célja, hogy először védelmet, azután új otthont szeretnének adni az árva kutyusoknak, segíts nekik ebben!

Az elkötelezett gondozók,önkéntesek minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a kutyusoknak minél jobb sora legyen, de az erőforrások végesek. Mivel sajnos az állatok között is egyre több a rászoruló, akit ilyen-olyan okból kidobnak vagy gazdátlanná válik, az Ebárvaháznak is egyre több támogatásra,segítségre van szüksége a mentésekhez.

Már kis összeggel is sokat segíthetsz!

1 kutya gyógyszeres kezelése: 1 000,- Ft

1 kutya külső és belső élősködőktől való megszabadítása: 2 500,- Ft

1 kutya kötelező oltása és ismétlő oltása: 6 000,- Ft

1 kutya kötelező és alapimmunizáló oltásai: 14 000,- Ft

1 kutya teljes rehabilitációja: 20 000,- Ft.

A célul kitűzött összegből 7, jelenleg gyepmesteri telepen raboskodó kutyát szeretnénk megmenteni és rehabilitálni. Adományozóinkat időről időre tájékoztatjuk az átutalt összeg felhasználásáról, a mentett állatok képeivel illusztrált e-mail üzenetekben mondva köszönetet, melyet weboldalunkon és facebook oldalunkon is megjelentetünk.

 

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Kontakt: Kálmán Mónika

E-mail: [email protected]

Telefon: 0620 2267578

TÁNOGATÁS: http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Szinezd_ki_a_jovojuket

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...