Saját KB bal
Saját KB jobb

Ivartalanított kutyák szépségversenye és örökbefogadó napja

2015. 04. 18-án szombaton a Normafa Kutyaiskola és Életmód Központban (1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 27.) idén 4. alkalommal rendezik meg az ivartalanított kutyák szépségversenyét, valamint örökbefogadó napját.

Lehet fajtatiszta vagy keverék, vásárolt vagy örökbefogadott teljesen mindegy csak egy a kitétel: ivartalanított legyen. Előregisztráció a versenyen résztvevőknek, kérjük, írd meg, hogy melyik kategóriába jelentkezel: Molnár Tünde, [email protected]

3 kategória lehet majd nevezni:
– kistestű 10 kg-ig,
– közepes testű 10-25 kg-ig,
– nagytestű 25 kg felett.
Minden kategórián belül a zsűri megválasztja az első három helyezettet és ezen felül megválasztják a legszebb örökbefogadott és a legszebb fekete kutyát is. A szépségversennyel párhuzamosan ügyességi versenyen is részt lehet venni, ahol szintén díjazzák az első három helyezettet.

A belépés díjtalan, a szépségverseny nevezési díja 500,- Ft/kutya, az ügyességi verseny nevezési díja 300,- Ft/kutya, melyből további ivartalanítási akciókat szerveznek.

Idén állatvédő szervezeteket is meghívtak a szervezők. Ők is hoznak ivartalanított gazdikereső kutyákat:

Westie Rescue Hungary:
Westie-simogató,
Támogatói termékek – Minden ami westies!,
Zsákba Westie – garantált nyeremény!
Tanácsadás westie gazdiknak

Futrinka Egyesület

Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület

Ingyenes programokkal várják a a látogatókat, gyerekeknek kézműves műhely és arcfestés is lesz, továbbá nevelési, állatvédelmi tanácsadás, állatvédő tesztek

További információ: [email protected], www.zoldzebra.hu

A rendezvény Facebook oldala ITT található.

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...