Szeretetfutár 2014

A Rex Kutyaotthon Alapítvány ebben az évben is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kampányát, amelynek keretében decemberre barátságos menhelyi kutyákat és macskákat lehet befogadni.

„Évekkel ezelőtt azzal a nem titkolt szándékkal indította el a programot az alapítvány, hogy helyet találjon a menhelyen élő állatoknak. A rendkívüli örökbefogadási akció keretében az elmúlt négy év során több mint száz kutya és macska talált végleges otthonra a befogadóknál, akik az ünnepek végeztével sem akartak megválni az állatoktól „– olvasható a szervezet közleményében.

Ebben az évben elsősorban a már hosszú ideje menhelyen lakó, idősebb kutyáknak és macskáknak szeretnének esélyt adni. Az állatok élelmezéséről és állatorvosi ellátásáról a teljes hónapban az alapítvány gondoskodik, és igény szerint az állatok szállításában is segítséget nyújt – írja a hir6.hu.

Az otthonra vágyó állatokról bővebb információt a rex.hu/szeretetfutar, vagy a Rex Alapítvány Facebook-oldalán találhatnak az érdeklődők.

Fotók: facebook.com/rexalapitvany

 

Bővebben a REX Kutyaotthonról

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...