Lulu naplója

A „Lulu naplója” egy több szempontból is rendhagyó dokumentumfilm sorozat. Központban a kutyák és a helyes kutyatartás. Egy biológus mutatja be a nézőknek, hogyan lehet egy kiegyensúlyozott kölyköt nevelni a lehető legegyszerűbb módon a kutyák eredendő, ösztönös viselkedésére alapozva, azt elsődleges szempontként követve, anélkül hogy bármilyen viselkedési probléma felmerülne, amit később szakértői segítséggel lehet csak kezelni. 

Talán rendhagyó módon nem a problémás kutyák kerülnek tárgyalásra, hanem a nyugodt, megadó viselkedésminták, és ezek hosszú távú fenntartása. Hogy személyes tapasztalatain keresztül mutassa be a kutyanevelésére tett erőfeszítéseket, a biológusnő és családja egy kölyökkutya, a bájos Lulu befogadásával teszik magukat érintetté.

Lulu felcseperedésének jelentékeny momentumai, vidám kalandjai mellett, a sorozat egyes epizódjai a kutyatartó populáció sokszínűségét hivatottak bemutatni legyen szó a rendőrségi bevetéseken, életmentéseken szolgálatot teljesítő, a vadászatokon koncentráló munkakutyák lebilincselő életéről, vagy a több száz éves múltra visszatekintő társasági ölebek elkényeztetett életéről.

A forgatások izgalmait valós időben követheti nyomon minden kedves idelátogató. 

Kövesd figyelemmel Lulu életét: https://www.facebook.com/lulunaploja

A sorozatot a Zonafilm Produkciós és Értékesítö Kft. készíti. http://www.zonafilm.hu/ Ismeretterjesztés közérthető nyelven.


A főszereplő, Lulu. (Fotó: https://www.facebook.com/lulunaploja)

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...