Sokak örömére: egyik kedvenc kutyás filmünkből sorozat lesz

A Hacsi mellett az elmúlt évek legkedveltebb kutyás mozifilmje a Marley meg én volt – most ebből készül sorozat. Reméljük, hamarosan a magyar csatornák valamelyikén is láthatjuk majd.

Manapság elég sok filmből próbálnak meg tévésorozatot készíteni, s az egyik legfrissebb jelölt az amerikai NBC-n bukkant fel, ugyanis a csatorna megvásárolta Jenny Bicks ötletét, mely a 2008-as, Owen Wilson és Jennifer Aniston főszereplésével készült Marley meg én (Marley & Me) című dramedyt adaptálná tévés formába. A John Grogan könyvéből készült film „sorozatosítását” az eredeti alkotás rendezője, David Frankel dirigálná. 

A sorozat történetének középpontjában John és Jenny Grogan lenne, valamint három gyermekük, akik visszaköltöznek Floridába. A Marley meg én a 2008-as év egyik nagy meglepetését hozó filmsiker volt, hiszen a meglehetősen szerény költségvetés ellenére csak Amerikában 143 millió dollár folyt be a jegyek eladásából, s ehhez még hozzájön a pár százezer dollár híján 100 milliós Amerikán kívüli bevétel is.

A mozifilm trailere: 

 

Kutyás filmek VIDEÓTÁRUNKBAN.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: sg.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...