Kutyás futás, kutyás előadások – II. FRISKIES Családi Futam

Mi is ott voltunk a II. FRISKIES Családi Futamon, a felelős kutyatartókat megszólító, Légy felelősEBb! előadás-sorozatunkkal. Az időjárás tökéletes volt a kutyás futásra is, és előadásainkon is olyan sokan voltak, hogy a sátor falaitól is meg kellett szabadulnunk, hogy mindenki láthassa és hallhassa az előadókat.

A Városligetben, szombaton megrendezett programon az izgalmas futóversenyek közben az érdeklődök részt vehettek sátrunkban az előadásainkon:

A résztvevők meghallgathatták Bálint Andrea Kutya-fizioterapeuta előadását a fizioterápia segítségével elért eredményekről, és egyéb tudnivalókról. Kis Anna a „Nyújts segítő mancsot!” könyv szerzője, sok hasznos tanáccsal szolgált kutyaelsősegély témában, melyet a gyakorlatban is bemutatott. Az Akela Kutyaiskola képviseletében Angyal Zsolt tartott interaktív, szórakoztató nevelési tanácsadást. Vass Viktória, a Kutyológiától a városi, felelős kutyázás témakörét járta körbe, majd Szánthó Flóra a Kutyabarát.hu-tól etológia témakörben tartott előadást.

Célunk, hogy a felelős kutyatartás ne csak elméletben létezzen, hanem a gyakorlatban is működjön. Bízunk benne, hogy a II. FRISKIES Családi Futamon tartott előadásokkal hozzájárulhattunk ehhez.


Gyülekeznek az előadók


Sziládi-Kovács Tibor (kutyabarát.hu)


Kis Anna Mamba kutyán szemlélteti az ideiglenes szájkosarat (kutyaelsősegély.hu)


Vass Viktória (kutyológia.hu) két kutyájával teljesítette is az egyik futószámot! (Fotó: Petrus Krisztina, ebugatta.hu)


Angyal Zsolt kutyakiképző személyre szabott tanácsokat is adott (Akela kutyaiskola)


Bálint Andrea, kutyafizioterapeuta


Fotók: Egerszegi Krisztina, kutyabarát.hu

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...