Kutyabarát helyeken Szonjával

Nemrég indított blogot Gresa Szonja, ahol többek között azokat az élményeit osztja meg velünk, melyeket kutyabarát helyeken tapasztal, legyen az étterem, kávézó, szálloda, vagy bármilyen kutyabarát hely. Elsőként a Szendzsóban járt.

Éjjel megérkezett a menhelyről Bodza. Másnap iskola után édesanyukám értem jött Bodzával. Már napok óta kerestem az interneten olyan éttermeket, kávézókat, ami kutyabarát hely. Nagy segítségemre volt a Kutyabarát honlap. Régóta nagy kedvencünk a Szendzso Reggelíző Kávézó, amiről kiderült, hogy kutyabarát.

Hétköznap mindig változatos napi menüvel várják a vendégeket, egyéni kívánságokat mindig megoldják. Télen finom teákat, forró csokit, nyáron hűsító turmixokat kínálnak. Figyelnek az egészségünkre is. mivel mindig van vagy gluténmenten vagy diabetikus édesség. Sajnos nem kutyabarát vendégek sokszor reklamáltak, emiatt már csak a teraszra lehet beüllni kutyával. Kiszolgálássál soha nem volt bajunk mert mindig kedvesek, gyorsak . Jó idő esetén tessék kipróbálni!

 

Gresa Szonja
(Life with dog)

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...