Saját KB bal
Saját KB jobb

Állati jó ajánlat: 2 hónapig ingyen táp

A Husse Budaörs 2 havi ingyen táppal jutalmazza vásárlói hűségét! Akciójukban a 7. és a 14. hónapban ők vállalják át a négylábú kedvencetek etetését.

Nincs más teendõtök, mint munkatársunkkal felvenni a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-en, közösen kiválasztani a kedvenced számára legmegfelelõbb Husse szuperprémium eledelt, melyet ráadásul ingyenesen az otthonodba is szállítanak. Akár online is csatlakozhatsz hûségprogramjukhoz, ehhez el kell küldeni számukra a kitöltött adatlapot* a [email protected] címre!

Döntésed elõtt, ha igényled, még kóstolót is biztosítanak kedvencednek, igényelj ingyenes termékmintát elérhetõségeiken!

Ha több kutyád és/vagy cicád van, természetesen az ajánlat sokszorozódik. 🙂

1.  Ez a kedvezmény minden olyan kutyás vagy cicás ügyfél számára elérhetõ, aki vállalja, hogy egy éven keresztül (6 + 6 hónap) Husse táppal etet!

2.  Évente kétszer a regisztrációtól számolt 7. és 14. hónapban az etetési költséget a Husse Budaörs állja, az elõzõ 6 hónap átlagfogyasztása alapján számolva!

3.  Az ajándék táp kiszállítása is ingyen történik!

4. Ha az átlagfogyasztás nem jön ki egész zsákra, kisebb kiszerelésû tápot és kiegészítõ termékeket (snack, konzerv, stb…) adnak ajándékba, vagy lehetõség van a különbözet megfizetésére!

5.  A kedvezmény kizárólag a Husse Budaörsnél vehetõ igénybe, más akcióval nem összevonható!

*Állati jó adatlap letöltése (kattints a szövegre)

 

 

(X)

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...