Műanyagból kutyaeledel? Igen!

Zseniális találmánnyal gondoskodnak az elhagyott, rászoruló kutyákról a török utcákon. Ahogy arra a Zacc blog szerzője is rámutat, viszonylag nehéz elsőre kapcsolatot találni a világ utcáin gazdátlanul kóborló kutyák és a műanyag palackok között. Pedig higgyétek el van, ahogy azt a most következő török példa is mutatja majd. Méghozzá meglehetősen szoros. – írja oldalán a hir24.hu

A találmány, amivel a Pugedon nevű cég rukkolt elő, pontosan olyan, mint egy átlagos hulladékgyűjtő. Egyetlen egy dologban különbözik tőlük, hogy ebbe a konténerbe készítői automata étel- és italadagolókat szereltek be, kifejezetten az utcán kóborló éhes és szomjas állatoknak.

Kíváncsi vagy, hogy működik? Nos, meglepően egyszerűen. Ahhoz, hogy jóllakathassunk egy – vagy épp több – kóbor kutyust, elég, ha visszaváltunk egy használt műanyagpalackot. Abban a pillanatban, ahogy bedobtuk a palackot, az automata magától kutyaeledelt adagol a túloldalán elhelyezett tálkába. A készítők emellett gondoltak arra is, hogy a kóbor jószágok esetleg megszomjazhatnak evés után, ezért az ételtároló mellett italtárolót is beszereltek, amit úgy tölthetünk fel, ha a maradék vizet az utca helyett egyenesen a gépbe öntjük.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hir24.hu, zacc.cafeblog.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...