Speciális szanatórium és wellness idős kutyáknak

Öreg kutyák számára kialakított „idősek otthonát” nyitnak meg hétfőn Tokió egyik elővárosában. Az Aeon Co. Ltd. kereskedelmi óriáscég egyik leányvállalata nyitja meg az első ilyen létesítményt. Azok az idős kutyatartók, akik már maguk is ápolásra szorulnak, korosodó négylábújukat a jövőben beadhatják a Makuhariban lévő otthonba – mondta el a kisállattartásra specializálódott Aeonpet vezetője. – olvasható az mno.hu oldalán

 

A kutyaotthon nemcsak egész napos orvosi felügyeletet, hanem speciális berendezéseket is biztosít. A szanatóriumban található például szépségszalon, fitneszstúdió és rehabilitációs úszómedence is a testileg sérült kutyák számára – a négylábúakat úszómellényekkel is ellátják. Az intézményben kiszolgálják az időskori szenilitásban szenvedő és halálos beteg ebek igényeit is.

Természetesen nem olcsó a különleges szolgáltatás: az otthonban egy hely havonta 100-200 ezer jen (225-500 ezer forint) közötti összegbe kerül a házi kedvenc méretétől függően. Ráadásul az otthon vezetősége az állattartókkal folytatott előzetes beszélgetés alapján dönti el, befogadja-e a kutyát. Így igyekeznek megakadályozni, hogy egyébként egészséges állattartók egyszerűen megszabaduljanak kutyájuktól.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: mno.hu, MTI

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...