Saját KB bal
Saját KB jobb

7+1 luxusstrand kutyásoknak

Csúcskategóriás ellátás, napfényes tengerparti mancslógatás, vakkantásra ugró személyzet! Egyre több luxus kutyaparadicsom nyílik külföldön, kreatív és extrém programokkal kiszolgálva a házi kedvenceket. Persze a speciális nyaralást meg is kell fizetni. – olvasható az nlcafe.hu-n

1.    Saját kutyaszittert kapnak az ebek

Olaszországban, Riminiben egész kutyakomplexum létesült annak érdekében, hogy a gazdinak ne kelljen otthon hagynia kedvencét, amíg a nyaralását tölti. A Beach Bagno 81 elnevezésű helyen, amíg az ember napozik, külön erre szakosodott stáb foglalkozik a négylábúakkal egy számukra kialakított játszóparkban, ahol labdázhatnak, csúszdázhatnak, és a hőség ellen frissítő zuhanyt is vehetnek. Bár kérdés, ha az ember nem akarja otthon hagyni a kutyáját, a nyaralás alatt miért akarja mégis lepasszolni a személyzetnek?

2.    Tengerparti „kutyafalu”

Szintén Olaszországban található a Bau Bau Village, ahol a kutyák – akárcsak a gazdáik – napozóágyat és külön napernyőt kapnak, valamint prémium kategóriás ételeket. Ha pedig a strandolás és a homokgödörásás már unalmassá válna számukra, számos esti programon is részt vehetnek, például közös kutyasétáltatáson vagy különböző ügyességi játékokon.

3.    Ingyenes strand

Cipruson egy egész tengerpartot kaptak az ebek. Ez nemcsak azért különleges, mert a legtöbb tengeri strandra tilos bevinni kutyát, hanem azért is, mert az Ayia Napán létrehozott partszakaszon a hűsölni vágyó kutyák egész nap ingyenesen lógathatják mancsukat a tengerbe.

  

4.    Földön-vízen kutyák

A Bibionéban működő Pluto strand már a nevében is egy híres kutyára utal. Itt az állatok egy percig sem unatkozhatnak. Az energikusabbak úszóversenyeken, szárazföldi homok-akadályversenyeken mutathatják meg ügyességüket, a pihenni vágyók kutyacsónakban lustálkodhatnak, majd ha megszomjaznak, „beülhetnek” még a bárba is. Az árak azonban elég borsosak: egy kutyanapernyő napi bérleti díja például 30 eurónál kezdődik.

5.    Ez aztán az ebparadicsom!

A Tiliguerta Dog Beach egy modern kemping Szardínia szigetén, Costa Reiben. Sátrak helyett itt már kisebb apartmanok tömkelege épült fel a fehér homokos tengerparton, a kristálytiszta víz mellett. Hogy a gazdik valóban pihenhessenek, „kutyaszittert” bérelhetnek kedvencüknek, aki különböző játékokkal köti le az ebek energiáját, és 100%-os természetes alapanyagokból készült eledelekkel veszi őket rá az engedelmességre.

6.    Aktív pihenés a tengerparton

A San Vincenzo-i kutyastrandon ingyenesen mulathatnak a bundások, de itt nem a lustálkodás az elsődleges szempont, hanem a tartalmas időtöltés. Lehetőség van például kutyaúszásra, és különböző akadálypályák kipróbálására.

7.    Vízparti kalandpark kutyáknak

A németországi Nessmersiel az északi tenger partján fekszik, ahol közel sincs olyan jó idő, mint a mediterrán országokban. A kutyák ugyan megmártózhatnak a vízben, de a fázósabbak jobban teszik, ha inkább a nemrég nyílt ügyességi parkot választják.

A cikk eredeti formájában ITT olvasható.

Kármán Nikola
nlcafe.hu

(kutyabarát.hu)

Forrás: nlcafe.hu

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...