A sztárok életét éli a táncoló kutya

Még ma is hihetetlen: egy táncoló kutya nyerte a Britain’s Got Talent tehetségkutató versenyt 2012-ben. Az eb azóta 560 millió forintot keresett gazdájának, és olyan csillogó életet él, akár egy hollywoodi híresség. Különleges táncával egész Nagy-Britanniát lenyűgözte két éve Pudsey kutya. – írja a borsonline

A Britain’s Got Talent tehetségkutató nyertese azóta gazdájával, Ashleigh Butlerrel együtt belekóstolt a hírességek fényűző életébe, és most film is készült a nyolcéves négylábú nem mindennapi történetéből. Gazdája a Sun napilapnak adott interjújában elmondta, hogy hűséges társa imádja a kényeztetést, és azt, hogy popsztárokhoz méltó elbánásban részesül. Hálából a vörös szőnyegen sem viselkedik illetlenül.

Most, hogy Pudsey híres lett, már egy egyszerű sétára sem lehet elvinni. Saját kis mezőnk van, ahol kedvére szaladgálhat, mivel a legfontosabb az ő biztonsága, és félünk, hogy valaki elrabolná – mesélte Butler az újságnak.

A Simon Cowell cége által készített, július 18-án moziba kerülő filmjének forgatása alatt az állat még a macskaszereplőkkel is nagyon jól viselkedett: mintha ő is tisztában volna azzal, hogy híresség lett.

Próbáljuk ugyanolyan hétköznapi kutyaként nevelni, mint eddig, de ő is érzi, hogy megváltoztak körülötte a dolgok. Nem eszik már meg akármilyen ételt, és a kedvenc játékai nélkül el sem tudtuk kezdeni a forgatást. Bár imádja a rivaldafényt és a vörös szőnyeg pompáját, ha otthon van velünk, akkor olyan, mint régen. Csak bújna és aludna – folytatta Pudsey gazdája, aki azt is elmondta: a kutyának még három éve lehet a szakmában, utána abba kell hagynia a táncolást.


Pudsey vonul a vörös szőnyegen. Gazdája, Ashleigh szerint a kutya tudja magáról, hogy sztárrá vált

 

 

(kutyabaraát.hu)

 

 
Forrás: borsonline.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...