Saját KB bal
Saját KB jobb

Ki a legszebb vendégkutyus? Kutyafotó szépségverseny az Abbáziában

Az Abbázia Country Club***superior immár 2. alkalommal rendezi meg  kutyafotó versenyét. Ezúttal olyan pályázó fotókat várnak, amelyek az Abbázia Country Clubban készültek négylábú kedvenceikről!

A beküldött fotókat feltöltik egy erre a célra létrehozott facebook albumba, ahol LIKE-olhatják és megoszthatják a fotókat!

A legtöbb LIKE-t begyűjtő fotó nyeri a versenyt, a nyeremény egy Abbázia Country Club ajándékcsomag! Ráadásként a versenyben lévő fotók közül a szálloda választ egy különdíjas képet is, mely képen szereplő kutyus 1 évig az Abbázia Country Club kedvenc vendégkutyája címet viselheti!

A játék menete:

1. Küldje el a kutyusáról az Abbázia Country Clubban készült fotót a [email protected] e-mailcímre. Levelében írjon egy rövid bemutatkozót a gazdi és a kutyus nevének megjelölésével.
2. A fotót feltöltjük https://www.facebook..com/AbbaziaCountryClub oldalra egy fényképalbumba, ahol a versenyzők gyűjtetik a fotóra adott LIKE-okat.
3. A verseny 2014. május 04. 24:00-ig tart. Az addig leadott LIKE-ok száma alapján, május 05-én kihirdetjük a legtöbb LIKE-ot begyűjtő nyertes fotót és szálloda által választott különdíjas fotót.
4. A nyerteseket e-mailben is értesítjük, az ajándékcsomagot a megadott címre postai úton küldjük el.

Feltöltött fotójára gyűjtse szorgalmasan a LIKE-okat, hiszen most nem lesz zsűri, nem lesz sorsolás, a számok fognak dönteni! Ossza meg képét a saját üzenőfalán, küldje körbe ismerőseinek a linket, értesítse barátait, hogy szavazzanak minél többen az Ön fotójára!

A játékszabály itt elérhető: http://goo.gl/VVOkQt

Ha bármilyen kérdés felmerül, készséggel állnak rendelkezésre a szálloda dolgozói a +36 83 531 981-es telefonszámon (hétköznapokon 08:00 és 16:30 között) vagy a [email protected] email-címen.

Abbázia Country Club Hotel

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...