Budaörsi kutyások figyelem! – Méreggel átitatott és szöges zsömlék a kirándulóhelyen

Két-három héttel ezelőtt felkereste a Budaörsi Infót egy helyi lakos, mert kutyasétáltatás közben szögekkel tűzdelt zsömlét talált az egyik közkedvelt kirándulóhelyen. Ismét kilátogattunk a helyszínre és szomorúan láttuk, hogy sajnos a helyzet nem javult, csupán az elkövető “kreativitása”, és most szögek helyett valamilyen vegyszert, feltehetően valamilyen mérget fecskendezett a zsömlékbe, és azokat dobálta szét. – írja a budaorsiinfo.hu

“Egy hónappal ezelőtt szöges zsömlékkel találkoztam amikor a kutyámat sétáltattam. Nagyon megijedtem, mert akár helyben is megehette volna, mert vannak olyan kutyák, akik azonnal behabzsolják ha találnak valamit.  A következő héten pedig zsíros kenyerek voltak kidobálva valami ismeretlen anyaggal bekenve.” – mondta el az egyik kutyás gazdi.

A fenti képen látható zsömléket találták a helyszínen néhány hete, most pedig a vegyszeres, feltehetően méreggel átitatott zsömlék hevertek szanaszét.

Megkérnénk a budaörsieket, hogy amennyiben ezen a pihenőhelyen kívánnak kutyás sétáltatni, akkor csak fokozott figyelemmel tegyék, és ne engedjék szabadon a kutyákat, mert könnyen meglehet a baj.

Hogy vajon miért tesz ilyet valaki nem értjük, mert ezen a területen még csak kóbor kutyák sincsenek, akiktől félteni kellene bármit is.


A helyszín, ahol a zsemléket találták.

A Budaörsi Rendőrkapitányság felé kedden megtörtént a hivatalos feljelentés ez ügyben, és reméljük, hogy sikerül kézre keríteni az elkövetőt, vagy hogy legalább megszűnik a probléma.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: budaorsiinfo.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...