Saját KB bal
Saját KB jobb

Állatok álma – jótékonysági bál

Állatok álma néven szerveznek jótékonysági rendezvényt április 26-án a monori Nyerges Hotel Termálban. A szervezők a rendezvényen befolyt teljes összeggel az ország egyetlen lómentő szervezetét, a Bottyán Equus Ló és Kutyaotthont, továbbá a régióban található Gyömrői Árvácskák Állatotthont támogatják.

A rendezvény sztárvendége és támogatója Pintér Tibor musical- és operettszínész, énekes, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovasszínház igazgatója lesz.
 
Az esemény főtámogatói a Nemzeti Lovas Színház és a BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt.
 

Bottyán Equus Ló és Kutyaotthon
A Bottyán Equus Hungária Ló és Kutyaotthon 2001 óta működik. Alapvetően lovak mentésére jött létre, de állatszerető ember nemigen tesz különbséget állat és állat közt, így a mentett kutyáik létszáma is hamar felszaporodott. A Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítványt az állatok tisztelete és az irántuk érzett szeretet hívta életre, elsősorban az öreg, beteg és sérült lovak érdekében.
 
A fő program egy olyan egyedülálló lóárverés lesz, amelyhez hasonlót korábban még nem szerveztek a térségben. Az árverésen elnyert állatokat a győztesek természetesen haza is vihetik, de nem kötelező, így azok is nyugodtan részt vehetnek és licitálhatnak, akiknél nem adottak a feltételek a lótartáshoz, de a jó cél érdekében szívesen adakoznának az állatmentő szervezeteknek.
 
A lovak mellett kutyák is gazdára találnak a kutyaárverésen. A házi kedvenceket a helyszínen felvezetik, ahol megtekinthetik az állatokat és licitálhatnak is rájuk a vendégek. Az árveréseket Oroszlán Szonja színésznő vezeti le.
 

Gyömrői Árvácskák Állatotthon
Az Árvácska Állatbarát Egyesület 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy a Gyömrő és környéki otthontalan kutyák helyzetén segítsen. Az egyesületet állatbarát civilek hozták létre, a menhely fenntartását elsősorban a szervezet vezetője, Maszló Györgyné Zsuzsa vállalta magára, aki a hiányzó állami és önkormányzati támogatást saját jövedelméből pótolja ki. A menhelyen körülbelül 200 kutyáról gondoskodnak a gondozók.
 
Az est folyamán fellép Gál Csaba „Boogie”, a Megasztár egykori felfedezettje, és a Signal Zenekar. Meghívott vendég: Pogány Judit Jászai Mari-díjas színművész.
 
A tombolán értékes nyereményeket sorsolnak ki, a fődíj egy igazi kuriózum, amiért érdemes lesz minél több szelvényt váltani!
 
Program:
19.00 A bál megnyitása
20.30 Vacsora
22.00 Pintér Tibor műsora
23.00 Jótékonysági Ló és Kutya árverés
23.45 Gál Csaba Boogie fellépése
00.30 Tombola
 
A szervezők további támogatást és tombolafelajánlást is elfogadnak. 
 
A belépő: 6000 forint, amely a programokat és a vacsorát is tartalmazza.
Információ és jegyrendelés:
06-30/548-9882, 06-20/212-8100, [email protected]
 
 
 
 
 

(kutyabarát.hu)

 
 
 
 
Forrás: PM-hírhatár
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...