ÁllatmenhelyekSzervezetek

Gyömrői Árvácskák Állatotthon

Az Árvácska Állatbarát Egyesület 1998-ban alakult, fő célja a kidobott, cserbenhagyott állatok megsegítése. A menhely adományokból, felajánlásokból és persze adó 1%-okból befolyt összegből tartja fent magát, fix havi bevétele nincs. A 100 fő fölött lévő lakóknak a Farkasdi út 1. szám alatt található 1 hektáros telek ad helyet, ahol a körülmények nem a legjobbak. Nem csak tárgy- illetve pénzbeli adományokkal tudtok segíteni : hétvégente szeretettel látjuk az olyan lelkes segítőket, akik kétkezi munkájukkal tudnak hozzájárulni az egyesület eredményesebb működéséhez.

Napjainkban az Állatotthon adományokból, felajánlásokból és persze adó 1%-okból befolyt összegből tartja fent magát, fix havi bevétele nincs. A 100 fő körül mozgó eblétszámnak a Farkasdi út 1. szám alatt található 1 hektáros telek ad helyet, ahol a körülményeink sajnos nem a legjobbak, ezért még a legkisebb támogatásnak is nagyon örülünk! Nem csak tárgy- illetve pénzbeli adományokkal tudtok segíteni : hétvégente szeretettel látjuk az olyan lelkes segítőket, akik kétkezi munkájukkal, esetleg sétáltatással tudnak hozzájárulni az egyesület eredményesebb működéséhez, kutyáink jó közérzetének biztosításához.

Védenceink rendszeres orvosi felügyelet alatt állnak Dr Stájer Attila által, a kötelező oltásokat minden évben megkapják, chippel rendelkeznek, ivartalanítási programunknak köszönhetően szuka kutyáink közül majdnem mindenki ( 1 lányunk vár még a műtétre) ivartalanítva van, problémás kanjaink pedig szintén átestek az ivartalanítási műtéten.

Az Árvácska Állatbarát Egyesület fő céljának tekinti lakóinak örökbeadását olyan felelős gazdához,akinél gondoskodást és szeretetet kapnak egész hátralevő életükben. Amíg ez nem történik meg lehetőségeinkhez mérten igyekszünk biztosítani számukra a lehető legideálisabb körülményeket és odafigyelést.

Az Árvácska Állatbarát Egyesület Adószáma: 18680755-1-13
Számlaszám: 65100084-10087921-00000000

Cím: 2230 Gyömrő, Farkasdi út 1. (Annahegyi u. folytatása)
Telefon: +3630 479 9979, +3630 341 0014
E-mail: [email protected]
Facebook

http://arvacskak.eu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...