Saját KB bal
Saját KB jobb

Ignác liba, a kutyák gyógyítója

Ez a helyes kis fickó, illetve bocsánat gúnár (ha minden igaz) Ignác. Első ránézésre pont olyan mint a többi szépséges hófehér, vagy kicsit sáros, vagy nagyon sáros, kék szemű libánk.Ignác mégis más, mint a többi sziszegő, nyelv nyújtogató, risza-misza. Néhány nappal ezelőtt a kis szárnyasunk levált a ludakról és csatlakozott Dugó kutyánkhoz. Egy külvárosi történet, ami csodaszámba megy. Helyszín a Noé Állatotthon.

Nem kellett hozzá sasszem, hogy lássuk, itt nem futó kalandról, holmi múló románcról van szó. Ez komoly kapcsolat, legalábbis Ignác részéről.

 

Állandóan vele van, követi mindenhova, szeretettel tisztogatja a pofáját, a szemét. Dugó egy nagyon kedves barátságos kutya, aki nagyon jó néven veszi legújabb kisbarátja gondoskodását, na jó legalább is nem veszi komoly tolakodásnak. 🙂

Azt gondoltuk, hogy a barátságos kutya pozitív kisugárzása miatt alakult ez ki, amiben nyilván van is igazság, hiszen tavaly nyáron Dugó volt az akkor éppen malackorból kinövő Monk vadmalacunk legjobb barátja és támasza, az önállósodás rögös útján.

 

Monk azóta megnőtt és kikerült a gazdasági udvarról. A nyári beszámolónk Dugóról és Monkról ITT!

De történt, hogy a minap a szép tavaszi napsütésben a lányok kitették „napozni” öreg, béna Csutka kutyusunkat. Ő sajnos nagyon idős és egyáltalán nem tudja használni a hátsó lábait. Az ideje nagy részét a zárt kórházban tölti, így Ignác korábban csak messziről, látásból ismerhette. Ha van egyáltalán „látásból ismerni” fogalom a libáknál. De ahogy a Csutka magára maradt a szikrázó napfényben, Ignác megérezte, igazán itt van most rá szükség! Azonnal ott termett és féltő, szerető, barátságos gondoskodással vette őt körül.

 

Az amúgy általában zsörtölődő Csutka szintén nagy örömmel fogadta a kis tollas közeledését, vagy legalább is mi így gondoljuk. 🙂

Szóval bátran kijelenthetjük, hogy Ignác a NOÉ Állatotthon gazdasági udvarának szeretettel gyógyító libája lett. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a történet folytatása, ki lesz a következő, akit Ignác szó szerint a szárnyai alá vesz. 🙂 Mert ugye a NOÉ Állatotthonban minden megtörténhet!

További képek az Ignác terápiáról ITT!

Aki nem hiszi, járjon utána, méghozzá úgy, hogy ellátogat hozzánk és a saját szemével megbizonyosodik róla. Szeretettel várunk Mindenkit a hét minden napján!

És, ha Ti is úgy gondoljátok, hogy a beteg, sérült, bajbajutott állatok megérdemelnek egy második esélyt a boldogságra, akkor gondoljatok ránk az adó 1% felajánlásakor, mert állataink élete 1%-on múlik! RAJTAD MÚLIK!

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: Noé Állatotthon
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...