Saját KB bal
Saját KB jobb

Négylábúak luxus hotelekben

Szinte minden világvárosban van már olyan hely, ahol a kutya és a gazdi akár együtt pihenhet. Ha azonban nem tudjuk magunkkal vinni kedvencünket, akkor arra is van lehetőség, hogy luxus körülmények között, komoly kényeztetésben, több csillagos ellátásban részesüljön, amíg a gazdi távol van otthonról.

A Paw Seasons Dog Hotelben két hétig nagyjából 17 millió forintért élvezhet minden luxust a családi kedvenc. Ebben benne foglaltatik sofőrszolgálat, séta a tengerparton, szörfoktatás és kutyakozmetika, a teljesség igénye nélkül.

Anglia egy másik lehetőséget is kínál: az ötcsillagos finomságokat az Elmtree Hotelben kóstolhatják meg a kutyák, vagy a szálloda saját étkeztetési programját is kipróbálhatják. Rendelkezésre áll 24 órás állatorvosi szolgálat, belső tornapálya és spa is.

Han Rob, Ausztrália. Itt a kutyusokat egész nap játékokkal szórakoztatják, akár a többi vendég négylábúval együtt. Távozáskor pedig aromaterápiás fürdetést, szárítást, vagyis teljes generál kezelést kapnak. A gazdi pedig fényképes emléket az ott töltött aktív napokról.

A Canis Resort Münchenben az első luxus hotellánc kutyáknak, ahol különlegesen képzett gondozók foglalkoznak az ebekkel egyéni igényeik szerint, és természetesen kozmetikai ellátás is foglaltatik a szolgáltatásban.

Az indiai Dog Kennel 1-ben hatalmas zöld terek állnak a mozgásra vágyó kutyák rendelkezésére, saját úszómedence, rengeteg játék és elfoglaltság várja az állatokat.

A taipei Pet's Dream Park Hotel 900 négyzetméterén bőven jut hely arra, hogy minden vendég külön szobát kapjon, ahonnan ráadásul 24 órás webkamera ad lehetőséget a gazdinak, hogy bármikor meggyőződjön kutyusa állapotáról. Természetesen uszoda, belső tornapálya itt is biztosított.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: gazdagisztan.blog.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...