Saját KB bal
Saját KB jobb

Mi a megoldás ha otthon hagyod egyedül kedvenced? Kutyachat!

Ezentúl nem fog unatkozni otthon, ha magára hagyjuk. Egy új kütyüvel ugyanis állandó összeköttetésben lehetünk házi kedvencünkkel.

Gazdi és kutyája reggelente egyformán szomorú, hogy elválnak útjaik, és késő délutánig nem látják egymást. Ám egy nagyszerű fejlesztésnek köszönhetően akár napközben is folyamatosan kapcsolatban lehetnek egymással. Nemcsak láthatják egymást, „csacsoghatnak” egymással, hanem a gazdi még jutalomfalatokkal is jókedvre deríthető az odahaza búslakodó kedvencét.

A PetChatz (azaz Kutyacsett) névre keresztelt kütyü videorendszere úgy működik, akár a Skype. A számítógép monitorja előtt ülő gazdi egyszerűen csak ráklikkel az ikonra, s elindítja a programot, azaz felhívja a kutyáját, aki egy fali kamerával felszerelt kütyün keresztül fogadja a gazdija bejelentkezését. Azon keresztül láthatják, hallhatják egymást, így a nap folyamán a gazdi bizonyos időközönként felhívhatja a kutyáját, és felvidíthatja azzal, hogy beszél hozzá, s megmutatja magát. Ráadásul egy jutalomfalat-adagoló is be van építve a kütyübe: amennyiben a monitor előtt ülő gazdi ráklikkel a csont ikonra, máris egy finom falat esik a kutya lába elé.

A kutyacsett ára 350 dollár, azaz átszámítva körülbelül 77 ezer forint.

És most lássuk működés közben:

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: nlcafe.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...