Vajon két kutyán is tudna spárgázni Jean-Claude Van Damme?

A '90-es évek kihagyhatatlan akciósztárja Jean-Claude Van Damme a főszereplője a Volvo legújabb reklámjának. Igen, jól értettem. Hiába a legújabb gépjármű eladása a fő cél, az egész világ most a hajlékony sztár képességeiről beszél – még így a sokadik X-en túl is…

Jean-Claude Van Damme (1960-ban született belga harcművész, színész, producer, forgatókönyvíró, történetíró, rendező, koreográfus) színészként még harcművészek körében is egyedülálló rugalmasságáról vált ismertté, és hogy képes teljes spárgát csinálni mutatványai közben. Sok filmje tartalmaz ilyen jeleneteket, ám most egy reklámban mutatta meg tehetségét, amelyet a viláhálón az év – évtized – évszázad reklámjának is neveznek! És hogy miért? Nézd meg te is a videót:

Rögtön elkezdett pörögni az agyunk és jöttek az emlékek a régi Van Damme filmekből… Hatalmas tiszteletünket szerettük volna valahogy kifejezni, és azon ötleteltünk, hogy egy ekkora tehetség vajon két kutya hátán is tudna-e spárgába lemenni és így egyensúlyozni ?! 🙂 Szerintünk igen:

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: bol-dog.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...