Kutyás fürdés – Falkastrand Balatonfűzfőn

Balatonfűzfő város elsőként ad helyet a kutyáknak és gazdáiknak a Föveny Strandon, ahol a kutyák szabadon fürödhetnek a Balatonban, szabadon rohangálhatnak, élvezhetik a vízpart adta lehetőségeket gazdáikkal együtt!

A 4TAPPANCS KUTYAiskola jóvoltából lesznek kutyás bemutatók, szakmai tanácsadás a kutyák tudatos nevelésről, egészséges táplálásáról. Tehát ha van kutyád azért; ha tervezed, hogy lesz kutyád azért; ha pedig nincsen, de szereted a Balatont, a természetet és az állatokat, akkor azért van ott a helyed!

Ne feledd: 2013. 10.  6. vasárnap 10:00-től 16:00 óráig mindenkit sok szeretettel vár a FALKAstrand egy kellemes, közös időtöltésre! A belépés természetesen díjtalan.

HÁZIREND

A FALKAstrandot mindenki a saját felelősségére használja, a kutyáját önálló elhatározása, döntése alapján hozza be a területre. 6 éven aluli, illetve úszni nem tudó 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretében léphetnek FALKAstrand területére. A FALKAstrand területén és a vízben olyan magatartást kell tanúsítani, hogy a többi vendéget ne zavarja, másoknak és másik kutyának kellemetlenséget, megbotránkozást ne okozzon. Minden kutyatulajdonos, vagy kutyával tartózkodó személy felelős a vele lévő kutyát olyan mértékben ellenőrzése alatt tartani, hogy az állat más személyek vagy állatok számára ne jelentsen közvetlen veszélyt, személyben, állatban vagy tárgyi berendezésben kárt ne tegyen! A kutya által okozott mindennemű anyagi kárért a gazdát terheli a felelősség.

A FALKAstrand területén csak, 3 hónapnál nem régebben féregtelenített, a korának megfelelő oltásokkal rendelkező kutya tartózkodhat. A kutya oltási könyvét kérjük mindenki hozza magával! Beteg, sérült vagy tüzelő kutyával a FALKAstrand nem látogatható. Kutyaürülék feltakarítása és a kijelölt helyre dobása a gazda számára kötelező! A FALKAstrand területén és körülötte szemetelni tilos! Dohányozni csak a kijelölt területen szabad. Alkoholos állapotban vagy egyéb narkotikum befolyásoltsága alatt a FALKAstrand területén tartózkodni tilos!

Aki a HÁZIRENDben foglaltakat nem tartja be, attól a strandfürdő vezetősége és a szervezők a használatot és a szolgáltatást megtagadhatja!

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: balatontipp.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...