Több mint 150 kutyának talált gazdát – Ez a titka!

Lee Asher hatalmas állatszeretete által vált ismertté az Amerikai Egyesült Államokban. Ő is azt vallja: együtt mindenhová! Jelenleg 9 kutyusa van, akiket mindenhová magával visz.

A férfi, aki fajtától, kortól, és mérettől függetlenül különböző kutyusoknak (és cicáknak) talált gazdát, állítólag már tiniként nagy állatbarát volt, és rendszeresen látogatta a környékbeli menhelyeket. Egyetemistaként lett először átmeneti gazdi, és azóta is örömmel befogadja az otthontalan állatokat, segítve őket abban, hogy családot találjanak.

Lee Asher azt mondja, nincs ebben semmiféle titok, hacsak nem a tény, hogy hihetetlenül boldoggá teszi az érzés: nemcsak megment egy-egy életet, hanem egyben esélyt ad a négylábúaknak a gazdisodásra. Szavait idézve: win-win helyet ez. Egy interjúban viccelődve azt mondta, hálás azért, hogy kutyákkal oszthatja meg a házát, és azt sem bánja, hogy mindenhol kutyaszőrbe botlik.

Még tavasszal debütált műsora, az angol címén „Ruff Life”, amelyben bepillanthatunk mozgalmas, kutyaszeretettel teli életébe. Íme ebből egy kis ízelítő!

 

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
Forrás: boredpanda.hu, thedodo.com
Képek: boredpanda.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...