Tragikus hirtelenséggel halt meg Nicola és Brooklyn Peltz Beckham kutyája

Nicola Peltz Beckham közösségi média oldalán osztotta meg a lesújtó hírt, hogy mentett kutyusa, Nala váratlanul elhunyt. A színésznő, aki nemrég a nagymamáját is elvesztette, így írt posztjában: „Ez volt életem legnehezebb hónapja. Nem találok szavakat, hogy leírjam, milyen szinten fájdalmas ez”.

Nicola egyébként hatalmas kutyabarát, és aktívan tesz is a kutyák életének jobbá tételéért. Egy saját menhelyet tart fenn Los Angelesben, ahol altatás elől mentenek kutyákat. Nala, a csivava is rossz körülmények közül került a Peltz Beckham családhoz. A kiskutya teljesen egészséges volt, és igazán csodálatos élete volt a fiatal párral. A halála váratlanul történt, egy kutyakozmetikusnál tett látogatást követően. Nicola azt írja: „Nala teljesen egészséges volt, amikor tegnap elment a kozmetikushoz. De onnan hiperventillálva jött ki, és nem kapott levegőt. Azonnal rohantunk vele az állatorvoshoz, de sajnos nem tudtak rajta segíteni, és pár óra múlva meghalt. Abban a reményben osztom meg ezt, hogy talán megelőzhetjük, hogy ez más kutyákkal is megtörténjen. Az életét túl korán vették el tőle.”

Az, hogy pontosan mire gondol Nicola, amikor azt írja, megelőzhető lett volna a tragédia, nem tudjuk. A leírás alapján elképzelhető, hogy Nala túlhevült a kozmetikusnál, és hőgutát kapott. A hiperventilláció és a légszomj akár erre is utalhatnak. Ha erről volt szó, akkor valóban megelőzhető lett volna a kiskutya tragédiája. Mivel a pár nem osztott meg részleteket a tragédia körülményei kapcsán, így a poszt alatt kommentelőkkel együtt mi is csak találgathatunk.

„Kérem, hogy ezt vizsgáltassák ki! Én is kutyakozmetikus vagyok, láttam már szörnyű dolgokat és nem mindenkire szabadna rábízni a háziállatokat. Nagyon szomorú 🙁 Őszinte részvétem!” – írja az egyik kommentelő. Csak csatlakozni tudunk, mélyen együttérzünk a családdal, és reméljük, hogy fény derül a tragédia okára.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.thewildest.co.uk/dog-lifestyle/nicola-peltz-beckham-dog-nala-death?utm_source=instagram&utm_medium=social-organic&utm_campaign=linkinbio&utm_content=www.instagram.com/p/C8U3F5tBWjU; Kép: Photo by musicFactory lehmannsound: https://www.pexels.com/photo/white-tan-smooth-chihuahua-206014/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...