Rég mosolygott ilyen boldogan Michael J. Fox

Michael J. Fox ragyogó mosolyt villantott legújabb Instagram bejegyzésében. A boldogság oka pedig nem más, mint egy új négylábú családtag.

Michael J. Fox nevét a Vissza a jövőbe című ikonikus filmtrilógiában ismerte meg az egész világ. Az a világ, mely azóta óriás fordulatot vett nemcsak a rajongók számára, hanem a híresen optimista és jókedvű színész számára is.

A Fox-ot 1991-ben, mindössze 30 éves korában fiatalkori Parkinson-kórral diagnosztizáltak. Ekkor még az orvosok úgy vélték, hogy akár 10 évig is élhet és dolgozhat tünetmentesen. Betegségéről csak a szűk családja tudott. Hét évnyi titkolózás után állt ki a nyilvánosság elé, bejelentése pedig az egész világot megdöbbentette. Állapota ekkor már jelentősen romlott, speciális agyműtéten is átesett, mely csökkentett bizonyos tüneteket.

Egy kutya közelebb hoz az emberekhez

Michael könyvet is írt történetéről, amelyben szeretett dán dog/labrador keverék kutyáját gyakran emlegeti csodakutyaként. Gus rendíthetetlen támasza és segítője volt a színésznek. Elmondása szerint egy krónikus betegségben szenvedő ember hajlamos elszigetelődni a társadalomtól és környezetétől. Gus azonban segített neki emberi kapcsolatainak megtartásában és átsegítette számos lelki mélyponton. Szeretett kutyáját 2021-ben veszítette el, azóta pedig pótolhatatlannak tűnt az űr, amit a kutya hagyott maga után.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés

Az új családtag négy lábon érkezik

Egészen mostanáig nem tűnt fel új kutya Michael J. Fox oldalán. A napokban azonban egy boldog, mosolygós és láthatóan elégedett képet posztolt Instagram oldalán, melyen bemutatta új négylábú barátját, Blue-t.  Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kiskutya hogyan került a színészhez, de az biztos hogy már most örömöt és boldogságot hozott az életébe. Erről pedig egyértelműen tanúskodik a közös fotó, melyet számos híres színész kolléga is elégedetten kommentelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...