Magyarország első állatbarát társkeresője

Állatbarátok figyelem, kipróbáltunk egy állati jó appot. Nagyon ötletes, kreatív és hiánypótló társkereső szolgáltatás, egy randiapp, ahol a párt keresőkben egy dolog már biztosan közös: GAZDIK.

Megtalálni a tökéletes párt nem egyszerű, egy háziállattal pedig még nagyobb kihívást jelent. A PETing – Az állatbarátok társkeresője pont erre kínál a gazdiknak egy tökéletes megoldást, hogy a kedvencükkel együtt találják meg mindkettőjük számára a tökéletes társat. Ha szüntelen keresed az igazit, de a kutyád vagy a macskád miatt nehézségekbe ütköztél eddig, akkor itt a helyed. A PETing társkeresőben olyan hozzád hasonló gazdikkal ismerkedhetsz, akik tudják mit jelent egy házikedvencről gondoskodni, felelősséggel tartozni, és örömet kapni tőle nap, mint nap. A PETing segít abban, hogy olyan állatbarát társat találj, aki partnered lesz ebben.

peting

Egy hagyományos társkeresőben gyakran merülnek fel kérdések: Szereti vajon az állatokat? Allergiás a szőrre? Vajon beengedné-e a kedvencemet az otthonába? És bár   a szimpátia megvan, a házállat mégis kizáró ok, és még csak az első randi sem valósul meg. A PETing – Az állatbarátok társkeresője egy olyan telefonos alkalmazás, ahol rögtön szűrhetsz állat szerint is, ezért nem érhetnek meglepetések, ha például egy olyan kutyád van, akivel semmiképpen nem lehet összeszoktatni egy macskát, vagy ha éppen „cicás pasit” vagy „kutyás csajt” keresel.

peting

Az alkalmazás használata ingyenes, azonban az appon belül lehetőséged van igénybe venni az inkognitó mód szolgáltatást, ezáltal csak az láthatja a fényképedet, akit bejelöltél, hogy tetszik neked. Felhasználóbarát egyszerűség mutatkozik a kezelés során is: néhány adatot kell csak megadni, feltölteni egypár jó fotót magadról és a kedvencedről, utána indulhat is a böngészés. Két ember ha kölcsönös szimpátiát jelez egymásnak akkor fellebben a függyöny és láthatják a „matchot”, elkezdődhet a chatelés. Ha kérjük, akkor a telefonra is érkezik értesítés az üzenetekről és a matchekről. A regisztrációnál 20 féle állatot lehet bejelölni, ha pedig valakinek nem szerepel az állata a felsoroltak között, akkor van „egyéb” opció is. Nagyon jópofa, hogy a bemutatkozó képernyőn a gazdi együtt látható az állatával. Bár a regisztrációkor a kedvencről is fel kell tölteni egy képet, a PETing-re úgy is regisztrálhatsz, ha nincs háziállatod, de szeretnél olyan emberrel ismerkedni, akinek van.

peting

Itt egy lehetőség, hogy megtaláld életed párját Magyarország első állatbarát társkeresőjén, aki nem csak téged, de kedvencedet is épp úgy szereti!

peting

 

(x)

támogatott tartalom

(Kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...