Az Állatok Világnapján vált kutyabaráttá a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal

Az október 4-i Állatok Világnapján a Józsefvárosi Önkormányzat Baross utcában található Polgármesteri Hivatala is kutyabaráttá vált. Örülünk, hogy partnereink körében köszönthetünk egy polgármesteri hivatalt is, reméljük más önkormányzatok is követik a józsefvárosi példát.

A kutyabarát önkormányzat bevezetését a Kutyabarát.hu szakmai javaslatára, egy széleskörű felmérés előzte meg a Hivatal munkatársai között, amelyben a Közösségi Részvételi Iroda egy kérdőívben arról kérdezte a munkatársak véleményét, hogy mit szólnának ahhoz, ha kutyabaráttá válna az épület és milyen feltételekkel szeretnék ezt megvalósítani. A visszajelzésekből kiderült, hogy a munkatársak túlnyomó többsége örül vagy elfogadja a kutyabarát önkormányzat kialakítását. A kutyákra vonatkozó szabályozás és házirend kialakításakor a munkatársak igényeit maximálisan figyelembe vették, hogy ez az újítás senki számára ne okozzon kellemetlenséget.

Az önkormányzat dolgozói akkor hozhatják be magukkal állataikat, ha közvetlen munkatársaik számára ez elfogadható. Az ügyfelek által behozott kutyákra pedig az alábbi házirend vonatkozik, amelyet az épület bejáratánál is elhelyeztünk jól látható helyen.

A kutyabarát önkormányzatra vonatkozó belső szabályzat innen letölthető. Reméljük, más önkormányzatok számára is hasznos lesz a józsefvárosi példa!

(Kutyabarát.hu)

Fotók: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...