Twitter/NYPD Special Ops

Kutyája után ugrott a Hudson folyóba egy férfi New Yorkban

A 28 éves férfi szinte azonnal a folyóba vetette magát, miután kutyája véletlenül beleesett.

Egy gazdi szinte bármire képes kutyája épségének és életének védelmében, még saját életét is képes kockára tenni, akár egy veszélyes folyóba is képes a kutyája után menni. Egy éles helyzetben bizony nem biztos, hogy valaki hideg fejjel tud mérlegelni és átgondolni, hogy a mentési akció könnyedén tragédiába is torkollhat.

Így cselekedett az a 28 éves férfi is New Yorkban, aki gondolkodás nélkül a kutyája után ugrott a Hudson folyóba, hogy kimentse őt a vízből. Azt nem tudni, hogy a kutya milyen körülmények között került a vízbe, azonban a férfi szintén hamar veszélyes helyzetben találta magát. Bár sikerült utolérnie a kutyát és a víz felett tartani, de arra már nem volt ereje és lehetősége, hogy kimásszon a partra a kutyával együtt.

Rendőrök siettek a segítségére

A New York Police Department speciális mentő egysége sietett a férfi és a kutya segítségére és sikeresen kimentették őket a vízből. Az esetről a Twitter-en adtak hírt:

Helyesen cselekedett a férfi?

A Twitter bejegyzés után vegyes kommentek és vélemények érkeztek az eset kapcsán. Többen úgy gondolták, hogy a férfinek nem lett volna szabad kockáztatnia az életét és meg kellett volna várnia a parton a segítséget. Mások hősként ünnepelték és csodálatukat fejezték ki. Felmerült természetesen a kérdés, hogy miért nem volt pórázon a kutya és hogyan lehetett volna elkerülni a balesetet. Senki nem tudhatja, hogy egy hasonló éles helyzetben hogyan cselekedne, ezért nehéz megítélni a férfi tettét. Mindenesetre ez az eset szerencsésen végződött, gazdi és kutya is megmenekültek.

Te meddig mennél el, hogy mentsd kutyád életét? Írd meg nekünk kommentben.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Twitter , iheartdogs.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...