Saját KB bal
Saját KB jobb

Kultúrával az állatvédelemért!

Október 4-én, az Állatok Világnapja alkalmából a Noé Állatotthon Alapítványnak 400.000 Ft, a Heltay Kutyaotthon Alapítványnak pedig 100.000 forintos támogatást adott át a tavaly év végén megjelent "Victoria" című könyv bevételéből A. I. Willis, a regény szerzője, azaz Dr. Vetter Szilvia írónő. Akciójával szeretné felhívni a figyelmet, hogy így is, vagyis egy könyvvel, festménnyel, bármilyen művészeti alkotással lehet segíteni a rászorulókon, akár kétlábúakról, akár négylábúakról van szó.

Czigány Ildikó, a Heltay Alapítvány vezetője és az írónő, Dr. Vetter Szilvia kisfiával Schneider Kinga, a Noé szóvivőjének vendégei voltak.

Köszönjük mi is – a felelős kutyatartás, az állatvédelem nevében, továbbá a kutyabarát eszme népszerűsítése érdekében – a nagylelkű felajánlást!

Noé Állatotthon Kutyamenhely

Bővebben a könyvről

Az ibseni élethazugságban élő középkorú irodalomtudós, Oscar Wilde munkásságának odaadó csodálója nyugodt, ám kihűlt házasságában éli mindennapjait. Ebbe az állóvízbe robban be a titokzatos Victoria, aki néhány régi feljegyzés megfejtéséhez kér segítséget, ám valójában élete történetét kívánja megörökíttetni. Az emlékek felidézése azonban váratlan és ijesztő fordulatot vesz, amint a falra akasztott képek sorra megelevenednek…

A mozaikszerű történet cselekményszálai újra és újra kereszteződnek, hogy aztán a mestermunka elkészültekor hátborzongató végkifejletben fussanak össze. A Nő ezer arca, szexualitás és intellektus, illúzió és valóság, természetfeletti és hétköznapi, élet és halál… E robbanásveszélyes elegy mellett azonban végig ott húzódik a be nem teljesedés drámája is. Az illúzióknak az a szerencsétlen természete, hogy előbb-utóbb szertefoszlanak: a kérdés az, mindez mikor és milyen hevességgel következik be, és a következmények mennyire pusztítóak.

Ahogy haladunk előre a történetben, a szálak között, illetve a könyv és az olvasó között is lassan elmosódik a határ. Óhatatlanul elmerülünk a szereplők világában, sőt, mi több: tükörbe nézünk, és elgondolkodni kényszerülünk saját életünkről, illúzióinkról. Éppen ezért vigyázat, a tartalom a nyugalom megzavarására alkalmas lehet…!

A.I. Willis Victoria című regénye kapható minden ismert könyvesboltban, és online is megrendelhető!


A Victoria Facebook oldalának elérhetősége:

https://www.facebook.com/aiwillis.victoria/

Dr. Vetter Szilvia írónő

dr. vetter szilvia
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...