Saját KB bal
Saját KB jobb

Balett-táncosok és kutyák – Lélegzetelállító képek a levegőben – VIDEÓ

Van valami csodálatraméltó a balettban. Nem csak a zene és a mozgás összhangja, a finomság és a balett-táncosok irigylésre méltó kecsessége, ahogy a színpadon mozognak. Aki próbálkozott már a balettal, az tudja, hogy ehhez a könnyedséghez kemény és kitartó munka vezet, és hihetetlen fegyelem.

Az utóbbiból semmi nem látszik azonban azokon a fotókon, amelyeket a St. Louis-i házaspár, Kelly Pratt Kreidich és férje, Ian készítettek. Eredetileg Kellytől származott az ötlet, hogy a balett-táncosok mellett kutyák szerepeljenek a képeken, ezzel megbontva a baletthez fűződő konvenciókat. A cél az volt, hogy a kutyák kedves, felhőtlen jelleme spontaneitást és vidámságot kölcsönözzön a sorozatnak.

A kulisszák mögött készült videón jól látszik, rengeteg munka, tanulás és együttműködés kellett a profi balett-táncosok és a kutyák közös képeinek elkészítéséhez. Viszont az is biztos, hogy a kutyák lelkesedése és pozitív energiái nem csak a táncosok arcára csaltak őszinte mosolyt!

A képek, naptárak és képeslapok eladásának bevételéből a művészek a St. Louis-i Stray Rescue állatmentő egyesületet támogatják.

Forrás és videó: The Bark – Dancers & Dogs (Pratt & Kreidich); Indexkép: pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...