Saját KB bal
Saját KB jobb

Ki lesz az év Kutyabarát helye?

Elindult az év legnagyobb és legegyedülállóbb kutyatartókat és vendéglátóhelyeket megszólító versenye, az ÉV KUTYABARÁT HELYE 2014 verseny, mely több kategóriában keresi a hazai kutyatartók által legjobbnak tartott kutyabarát helyeket.

Hazánkban körülbelül 1 millió felelős kutyatartót tartunk számon, akik legtöbbször kutyájukkal tervezik a nyaralást, a szabadidő eltöltését vagy akár a munkahelyen történő együttlétet.

Magyarországon a kutyabarát.hu – a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva – a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Célunk, hogy a felelős kutyatartók platformjaként közvetítsük azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre. Hazánkban először, és a jövőre nézve hagyományt teremtve indította el az ÉV KUTYABARÁT HELYE pályázatot a kutyabarát.hu.

A pályázat célkitűzése

Az emberek mindinkább társként tekintenek kutyájukra, együtt mennek sok olyan helyre, ahol kutyájuk is szívesen látott vendég.  Erre a tényre, „trendre” felfigyeltek azon vállalkozások is, akik rugalmasak és innovatívak, nem mellesleg kutyabarátok, állatszeretők. „Kinyitották az ajtókat” a kutyák számára is, így egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

Ez a pályázat elsősorban azoknak szól, akik részesei ennek a közösségnek, illetve azoknak a vendéglátó, szállás- és munkahelyeknek, akik ezt felismerték, és szívesen fogadják a kutyával érkezőket is. A pályázatra 2014. augusztus 31-ig lehet még nevezni.

Az ÉV KUTYABARÁT HELYE 2014 pályázatra eddig összesen 8 kategóriában 53 nevezés érkezett. Kategóriánként egyetlen vállalkozás, üzlet vagy munkahely nyerheti el Az Év Kutyabarát Helye Díjat. Ezt a címet azon vállalkozások, helyek kapják, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján – a szavazó közönség a legjobbnak tartott. Az alábbi kategóriákban kerülnek díjak kiosztásra:

– Étterem (Budapest / vidék)

– Kávézó (Budapest / vidék)

– Romkocsma / Pub

– Szálloda

– Panzió / Vendégház

– Munkahely

A pályázat fő támogatója a MagNet Bank, Magyarország egyetlen kutyabarát bankja.

A pályázat időtartama: 2014.08.15. – 2014.09.15.

Díjátadó: 2014.09.18.

Helyszín: MagNet Bank, Andrássy úti közösségi háza

 

Szavazni ezen az oldalon lehet: http://szavazas.kutyabarat.hu

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...