Annyira berúgott a lány, hogy reggel vette észre, hogy elrabolt és hazavitt egy idegen kutyát

A 26 éves Toni Robinsonnak húzós éjszakája volt, és arra is rá kellett döbbennie közben, hogy nem ez volt az első ilyen. A történet úgy esett, hogy Toni kissé „ellökte a hintát az éjjel”: felöntött a garatra, majd egy vadidegen kutyával ébredt egy ágyban.

 

Walsall, Anglia – Merész volt a fiatal hölgy, amikor reggel egy snapchat videót posztolt az internetre. Azóta már világszerte ismerik, és tudják: szokott néha furcsán görbe estéket megélni. Amikor másnap felébredt, rájött, hogy elrabolta valaki kutyáját, aki épp a lábánál aludt.

Később valamennyire derengett már neki, hogy az úton hazafelé találkozott az ebbel, akit a ruhája alá rejtett és elvitt az egyik barátja házába. Ezután arra is rádöbbent, hogy ez már nem az első eset: ugyanis harmadszor ébred idegen kutya mellett.

A mostani kutya a „Princess” (Hercegnő) névre hallgatott, és álmos tekintettel szerepel a felvételen. Toni egy felirattal is ellátta az elhíresült felvételt: „Mi a ***, hogy a pokolba történhetett ilyen”. Toni barátja szerint a lány és az új négylábú barátja sokáig beszélgetett az éjjel, és Toni még egy új nevet is adott neki: Violet lett a megivott gin fajtája után.

Másnap Princess már vissza is került eredeti gazdáihoz, akik kimondottan jófej módon reagáltak a kutya rablásra. Elmondták, hogy kedvencük már korábban meglógott otthonukból, így Toni lényegében nem elrabolta, csak összeszedte az utcáról. Az nem derült ki, hogy a lánynak miért visszatérő motívum a részeg estéin a kutyarablás, de szerencsére az eb sikeresen visszakerült oda, ahova kell. Talán egyszer Toni is abbahagyja az ittas gyűjtögetést.

 

Keringenek olykor furcsa, de szerethető esetek a világhálón:

A kutya megpróbálta kimenteni egyik gazdáját a vízből – vagy inkább saját magát

Megette a kutya a pillangót, akit végre szabadon engedett a család, miután hernyó kora óta nevelték

A lány kutyája ellopta a reflektorfényt az ifjú házasok első táncáról

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metdaan

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...