Saját KB bal
Saját KB jobb

Szívszorító felvételen rohan a kutya az autó után

Kilométereken át üldözött egy autót a kutya: a forgalomban néha még utol is érte, de az autó vezetője nem törődik vele. Később a nő azzal magyarázta az esetet, hogy a kutya egy kóbor kutya, akit néha megetet, és csak egy ideig követi, utána visszatér kölykeihez.

 

Dinka – na nem magyarul kapta ezt a nevet, Oroszországban történt az eset – az életét is kockáztatta, mikor követte a forgalomba az autót az erdőszélről. A helyszínből ítélve kilométereken keresztül üldözhette a kocsi tulajdonosát, de az nem volt hajlandó felvenni, még akkor sem, mikor a kutya utolérte, és életét veszélyeztető manőverekkel próbált a növekvő forgalomban boldogulni.

Végül Dinka feladta: kimerült és lelassult így elvesztette a kocsit. A szívszorító videó felkerült az internetre, ahol azonnal elkezdtek nyomozni a szívtelen sofőr iránt. Az egyik hozzászólásban azt írta egy hölgy, hogy a közeli erdőbe rendszeresen teszik ki a kutyákat, akiket nem akarnak megtartani, azonban a rossz terepviszonyok a „kedves gazdik” nem tudnak elég gyorsan elmenekülni, így sokszor előfordult már hasonló jelenet.

Később megtalálták a kocsit vezető nőt, aki azzal magyarázta a jelenetet, hogy Dinka csak egy korábban már elhagyott kóbor kutya, akit néha megetet, ezért követte az autót. Tagadja a vádakat, hogy ő tette volna ki az autóból. Állítólag Dinka hat kölykével a hétvégi házuk közelében lakik, és néha adnak neki enni. Gyakran kíséri az autójukat, majd egy bizonyos pont után visszafordul és visszamegy kölykeihez. Azért nem akarta felvenni a kocsiba, mert akkor a kicsik anyjuk nélkül maradta volna.

Az embereket meghatotta Dinka története, hogy ha valóban nem is a nő tette ki a kocsiból, akkor is ilyen kötődést mutat egy ember iránt, aki néha megeteti. Így most sokan igyekeznek neki és hat kölykének – akik valóban léteznek – szerető otthont találni. Mert hiszik, hogy Dinka megérdemel egy olyan gazdit, aki értékeli ezt a hihetetlen odaadást.

 

Valaki így, valaki úgy:

Új családja kárpótolja az út szélére kitett kutyát

Egy zacskóban dobta ki autójából tacsiját egy vaszari nő

A UPS futároknak külön facebook csoportja van azokra a kutyákra, akikkel megismerkednek

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thesun

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...