Az empanadát lopó kutya ellopta a világ szívét is

A fél világ azonnal beleszeretett és végtelenített felvételen nézi, ahogy egy hős kutya tv adásban lopja le az empanadát az asztalról az utcai árusokkal készült interjú közben. Mestermunka!

 

Két hölgy az utcán árulta az inycsiklandó empanadákat Chilében, mikor egy helyi tv riporter interjút készített velük. A beszélgetés közben surran be a képbe a jobb alsó sarokban a mestertolvaj, és szinte mozdulatlanul, hangtalanul eltulajdonítja az egyik batyut.

Rögtön a nyilvánosság elé kerülés után az ismeretlen eb azonnal világsztár lett. Mondhatjuk: ellopta a show-t. Nem tudni igazán, miért ennyire imádnivaló a jelenet, de valószínűleg azért, mert mindannyian átéltük már kutyáink ilyen területen való próbálkozásait, ügyeskedéseit.

Még azzal is meggyanúsították a négylábút, hogy összejátszott a riporterrel, annyira profin oldja meg az eltulajdonítást. Azóta hatalmas rajongó tábora lett, még képeket, mémeket is gyártanak róla. Mindenesetre a videó a szimbólumá, szinte oktató videójává vált annak, hogy hogyan vedd észre a lehetőségeidet, ragadd meg őket (olykor szó szerint) és soha ne nézz vissza!


„Az empanadák tolvaja”

 

Még több különleges szerzet:

A menhelyi kutyát gyanúsítják barátja, a plüss víziló kibelezésével

A szégyenben maradt ebeket imádja a fél világ

Ebédlopásnak indult, csodálatos barátság lett belőle

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: time
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...