Saját KB bal
Saját KB jobb

A kutya nem volt hajlandó elengedni megsérült gazdáját

Egy kutya odaadásához és hűségéhez nem férhet kétség. Nekik nem számít, hogy az adott pillanat épp boldog vagy tragikus: mellettünk vannak, mert ez az életük. Tony is gazdája mellett volt, mikor egy súlyos baleset után próbálták ellátni. Az utolsó pillanatok is lehettek volna, amit együtt tölthetnek. Szerencsére nem az volt. 

Jesus Hueche éppen egy fát próbált meg kivágni az otthonuk előtt, amikor megcsúszott és leesett a betonra. Beverte a fejét, és elvesztette az eszméletét. Szerencséjére gyorsan észrevették a bajt az arrajárók, és hívták a mentőket. Amikor kiérkezett a segítség, a fotón látható helyzetben találták Jesust – Tony rajta feküdt.

A mentők szerencsére emberségből is jól vizsgáztak, így nem hogy elzavarták volna a kutyát, de hagyták, hogy Jesus ellátása alatt is rajta maradjon, hiszen ők is érezték: ez egy különleges és fontos pillanat lehet kettejüknek.

Tony teljesen stresszes volt, végül csak nyugtatóval tudták leválasztani tulajdonosáról. Jesust mentővel kórházba vitték, Tony oda is megpróbált utána mászni.

Szerencsére nem kellett sok időt külön tölteniük. Jesus sérülései gyorsan gyógyultak, és hamarosan elhagyhatta a kórházat. Rövid idő alatt hatalmas ismertségre tettek szert a megható fotók láttán. Jesus a gyógyulása után egy rádióműsorban mesélt az utcáról örökbefogadott kutyájáról.

„Egyik nap megláttuk őt az utcán, és egyszerűen magunkhoz vettük. Adtunk neki enni, egy helyet, ahol alhat, a családunk tagja lett. Olyan, mintha a fiam volna.”

Azt látjuk, hogy Tony is hasonlóan érezhet gazdája iránt.

 

Előfordult már hasonló eset.

A kórház előtt várakozott a kutya, hátha viszontláthatja gazdáját

Követte gazdáját a kórházba a kutya

A kórház megengedte, hogy elbúcsúzzon haldokló gazdájától

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...