A kórház megengedte, hogy elbúcsúzzon haldokló gazdájától

A 33 éves Ryan Jessent migrénnel szállították kórházba, de a kialakult agyi vérömleny miatt többé már nem tért magához. A kórház ekkor egy nagyon fontos gesztust tett a család felé: megengedték, hogy Ryan kutyája, Molly is bemenjen elbúcsúzni – és így megértse: gazdája miért nem tér haza soha többé.

A Rideout Memorial Kórház megtette a legfantasztikusabb dolgot, és megengedte, hogy a bátyám kutyája is elbúcsúzzon tőle – így talán megérti majd, miért nem jön haza hozzá soha többé. Akik ismerik a bátyámat, tudják, mennyire szerette a kutyáját” – írta Ryan testvére, Michelle a közösségi oldalán. – „a világon mindenhonnan kaptam visszajelzéseket, hasonló történeteket, együttérzést, és rengeteg ember kedvességét”.

Michelle gyorsan megnyugtatta az aggódókat: Molly a családjuk tagja, természetesen örökre velük marad, jó kezekben van.

A család úgy döntött, Ryan szívét felajánlják szervdonorként: egy 17 éves fiatalember életét fogja megmenteni – épp így, karácsony előtt. Külön köszönet jár a családnak – és nem csak ezért: azért is, hogy eszükbe jutott, és törődtek a kutya érzelmeivel: tettek azért, hogy számára is könnyebb legyen a gyász feldolgozása.

 

További kórházi történetek:

A kórház előtt várakozott a hűséges kutya, hátha viszontláthatja gazdáját

Kiküldtek egy vak férfit a kutyájával a Szent János Kórház büféjéből

Kutyabarát kórház Új-Zélandon

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Boredpanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...