Saját KB bal
Saját KB jobb

Elkészíti az adóbevallásod adományért cserébe az állatvédelmi alapítvány

Ma Magyarországon az az alapítvány marad csak életben, amelyik minél kreatívabban tudja megteremteni a fenntartásához szükséges eszközöket. Az állatvédelemre szánt központi költségvetés ugyanis még a tűzoltásra sem elég. A Segíts, hogy Élhessünk Állatvédő Alapítvány zseniális szolgáltatással igyekszik védencei sorsát biztosítani: elkészítik az adóbevallásod, ha támogatod őket.

Az emberek életében nagy mumus az adóbevallás elkészítése. Fantasztikus ötlettel állt hát elő az alapítvány: nem csak hogy ezt a terhet veszik le a vállunkról, de még azzal az érzéssel is gazdagodhatunk, hogy közben nehéz sorsú állatokon segíthetünk.

Az alapítvány a rossz körülmények között lévő kutyák mentése mellett a nevelést, oktatást, képességfejlesztést, ismeretterjesztést, a természet- és a környezetvédelmet is célul tűzte ki maga elé.

Az alapítvány egyébként már saját webshopot is működtet, hogy fedezni tudja költségeit, amivel persze még több munka és kiadás jár. Az ismert emberek mozgósítása és az ügy mellé állítása is rengeteg energiát emészt fel.

Az adományokért cserébe felajánlott szolgáltatás egyébként olyannyira szimpatikus és sikeres lett, hogy sokan már a szolgáltatások kibővítését kérték a szervezettől. Egyszerre örömteli és szomorú látni, hogy egy alapítványnak mennyire sokrétűen kell működnie, hogy elsődleges célját: az állatok megmentését el tudja végezni.

A költségvetésben a kormány idén 40 millió forintot különített el az állatvédelmi feladatokra.

Azért örömteli hír, hogy ami a magyar állatvédelmet illeti, felsőbb szinteken is elindultak az egyeztetések. A Magyar Állatvédelmi és Állatjólléti Társaság alelnökével, Dr. Vetter Szilviával készített interjúnkat ide kattintva elolvashatjátok.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...