A Győr Pláza is kutyabarát lett

Jó hír, újabb erőfeszítés fizetődik ki. A Győr Pláza, a kutyabarát.hu partnere kutyabarát bevásárlóközpontként működik tovább.  

Sokaknak nagy segítség mostantól, hogy kedvenceiket Győrben sem kell kikötni vagy az autóban hagyni, ha egy-két ügyet gyorsan el szeretnének intézni. A régióban így fontos és kiemelkedő szerepet vállal a Klepierre csoporthoz tartozó pláza, akinek a kutyabarát.hu is szakmai segítséget nyújtott az előre lépéshez.

A jövőben kutyás rendezvények is várhatóak, és helyi kutyás civil szervezeteket, menhelyeket is támogat majd a csoport. A pláza közös terein pórázon tartott kutyával lehet közlekedni, az üzletek listáját pedig itt megtaláljátok:

Lachmann Anno 1886

OREX ÓRA-ÉKSZER

Papír Kontúr

Arnold Gold

Devergo

BioTechUSA Shop

CCC Cipő

Cosmos City

Notebook.hu

Vodafone

Yess

Masca

Premiére bőrdíszmű

Profession Hajvágószalon

You and Me

Retro Outlet

Soltron Szolárium

Természetesen a házirend szerint csak jól szocializálódott, parancsszavakra hallgató, tiszta, egészséges kutyát lehet behozni a Bevásárlóközpont területére, valamint kérik, hogy a gazda a kutya oltási könyvét tartsa magánál.

Gratulálunk, hogy újabb hely nyitott a kulturált kutyások felé, háláljuk meg ezt azzal, hogy mindig mindenhol felelős gazdiként viselkedünk.

 

Ide kapcsolódó híreink:

Haladunk! A Pécs Pláza is kutyabarát lett

Az Eurocenterbe is együtt mehetünk

Állatbarát lett a Campona

Az Allee volt az első a sorban itthon

 

És sajnos ez is előfordul:

Ellopták a pláza elől a hölgy kutyáját

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...