Házhoz szállította a pizzafutár az utcán bóklászó kutyát

Steven Donovan épp pizzát szállított ki, mikor meglátott a forgalomban ide-oda téblábolni egy kutyát. Felvette a pizza mellé, és őt is házhoz szállította. 

„Egy nagy útra fordultam épp rá, mikor megláttam az utcán” – mesélte Steven. Azonnal megfordultam, és visszamentem. Egyszerűen nem hagyhattam ott.”

Steve megállt a kutya mellett, és az autójába emelte, hogy biztonságban legyen. Szerencsére volt rajta nyakörv, és a biléta adatai szerint csak pár mérföldre lakott az eb, aki a Snickers névre hallgatott.

Steve először a pizzát vitte házhoz, aztán Snickers-t. – „Egész testében remegett. Annyira megijedt, hogy még a pizzát sem próbálta megenni” – mondta a jószívű pizzafutár.

Amíg Steve a pizzát kézbesítette, Snickers szépen várt a kocsiban. A futár elmagyarázta a megrendelőnek, miért késett az eledele, szerencsére a pizzát váró vásárló teljesen megértő volt ebben az esetben. – „Azt mondtam nekik, hogy bocsi, hogy késtem a pizzátokkal, de előbb meg kellett mentenem egy kutyát.”

A kutya teljesen máshol lakott, mint a futár útvonala, de azért hazaszállítmányozta őt is, bár a munkahelyén akár baja is lehetett belőle. A kutya biztonságát mégis fontosabbnak ítélte meg.

„Nem bántam volna meg, ha emiatt kirúgnak. Egy kutya az utcán szaladgált z autók között. Segítenem kellett. Snickers kezdte felismerni a helyet, ahogy közeledtünk az otthona felé. Izgatott és figyelmes lett, a farkát pedig vadul csóválni kezdte.”

Sajnos a történet nem volt ilyen egyszerű: Snickers családja elköltözött onnan, de a bilétán lévő címet elfelejtették frissíteni. De Steven nem esett pánikba: beszélt pár szomszéddal, akik ismerték az ebet, és megígérték, hogy eljuttatják az elcsatangolt kutyát gazdái új címére.

 

További híreink:

5 év letöltendő börtönt kapott a kutya száját ragasztószalaggal körbetekerő férfi

20 percig élesztették újra a kiskutyát a tűzoltók

Nem hagyta, hogy még egy éjszakát a menhelyen töltsön a 18 évesen leadott kutya

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Life with dogs
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...