A kutyabarátok mostantól személyre szabottan foglalhatnak szállást

Új szálláskereső felületet hozott létre az utazzitthon.hu és a kutyabarát.hu csapata. A közös munka célja, hogy azok a kutyatulajdonosok, akik kedvencükkel együtt szeretnének üdülni, pihenni, valóban nekik megfelelő kutyabarát szálláshelyek között tudjanak válogatni.

Az új szálláskereső portál, a szallas.kutyabarat.hu egy fontos eleme, hogy mostantól egy-egy szálláshely „kutyabarátságának mértékét” is le tudják kérni az érdeklődők. A szűrő használatával olyan helyre tudunk szállást foglalni, ami teljesen ránk és kutyánkra szabott. Ha számunkra a kutyafuttató vagy az állatorvos közelsége fontos, egy egyszerű szűréssel beállíthatjuk saját szempontjainkat, de azonnal tudunk kertkapcsolatos szobát is kérni vagy olyan helyet, ahova négylábúnk még az étterembe vagy a strandra is velünk jöhet.

A két portál közös kutatásaira, felméréseire készített besorolási rendszer minden igényt kielégít, így a kutyával üdülni vágyóknak sokkal egyszerűbb dolga lehet a jövőben, ha célzottan keresnek kutyabarát szállásokat.

A kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó helyeknek pedig egyszerű a dolguk, hiszen a hazai jogszabályok külön nem szabályozzák, ki és milyen módon lehet kutyabarát, nincs szükség külön engedély kérésére, elegendő betartani a hatályos törvényeket, illetve a Nébih és az ÁNTSZ előírásait.

Az utazzitthon.hu meghatározó belföldi szállásfoglaló portál, mely nem csupán úticélokkal, de program- és látnivaló ajánlókkal is bőven ellátja az utazni vágyókat. Az új felületen természetesen a klasszikus szűrési lehetőségek is megmaradtak, így ki tudjuk választani a kívánt régiót, a szállás jellegét vagy az árkategóriát.

A kutyabarát.hu már a kezdetek óta igyekszik összegyűjteni azokat a közösségi helyeket, vendéglátóegységeket és hasznos tippeket, amik segítik a kutyatulajdonosok mindennapjait, és támogatja azt az elképzelést, hogy egy megfelelően szocializált kutyával bárhová együtt tudunk menni.

A két szolgáltatás nagyszerűen kiegészíti egymást, hiszen mindkettejük számára érdemes kiszolgálni a közös célcsoportot. Az új felület azt hivatott szolgálni, hogy a kulturált, felelős kutyatartók ne maradjanak ki semmi jóból, ők is könnyedén, lemondások nélkül hódolhassanak az utazás szenvedélyének. Már a kezdetekkor többszáz szálláshely csatlakozott a kutyabarát vendéglátóhelyeket összegyűjtő portálhoz, meglátva a lehetőséget a nem elhanyagolható kutyás közösségben.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...