Bambi és BooBoo elveszített mindent, de néhány állatbarátnak hála egymásnak azért megmaradtak

Nagyon sok kóbor kutya él az egész világon. Némelyiküknek már a szülei is az utcán éltek, így már kölyök korban kénytelenek voltak megtanulni a farkastörvényeket. Vannak azonban olyan négylábúak, akinek „szerető családjuk” volt egy ideig, de tulajdonosuk valamilyen oknál fogva egyszer csak úgy döntött, hogy megszabadul tőlük. 

Ők egyik pillanatról a másikra kerülnek utcára, ahol teljesen egyedül maradnak, csak magukra számíthatnak, és ha nem tanulnak meg pillanatok alatt alkalmazkodni a megváltozott helyzethez, akkor nem sok esélyük marad a túlélésre.

Bambi és BooBoo is a családi kutyákhoz tartozott, egészen addig a napig, amikor tulajdonosuk egy floridai parkolóban egyszerűen kitette őket a kocsiból és elhajtott. A két kutya csak ült, várt és reménykedett, hogy a „gazdi” visszajön értük. Az idő múlásával azonban kezdték elveszíteni a reményt is.

Egyik percről a másikra maradtak teljesen egyedül, zavarodottak és rémültek voltak. Aki látta őket azon a napon, annak egyértelmű volt, hogy a két négylábú összetartozik, mivel szorosan egymás mellé ültek, így keresve biztonságot egymásban.

Bár nagyon féltek, de Bambi és BooBoo nem volt hajlandó elhagyni a parkolót, hátha mégis kiderül, hogy „csak egy tévedés” áldozatai, és hamarosan visszajönnek értük …de a tulajdonos soha nem tért vissza.

Szerencséjükre azonban néhány állatbarát megtalálta őket és úgy döntöttek, hogy pártfogásukba veszik az elárvult kutyákat. Nem volt azonban könnyű dolguk, mert a pánikba esett ebek nem hagyták magukat megfogni. Végül az állatmentőknek sikerült BooBoo-t elkapni, de Bambi lelépett.

Egész éjjel hiába keresték, végül egy kis cselhez folyamodtak. Rájöttek, hogy az egyetlen módja Bambi megtalálásának az, hogy BooBoo segítségét kérik. Visszavitték őt abba a parkolóba, ahol találták és vártak. Bambi amikor meglátta barátját azonnal odasietett és magától beugrott az autóba. Nem akart mást, csak újra együtt lenni legjobb barátjával.

Az állatmentők beszámolója szerint, mindkét kutya egészséges, és a történtek ellenére semmi jelét nem mutatják agressziónak.

Bambi és BooBoo szerencsésnek érezheti magát, mert hamar megmentőre találtak, és amikor eljön majd az örökbefogadásuk ideje, akkor sem választják el őket egymástól, hiszen megmentőik szemtanúi voltak annak, mennyire örültek a viszontlátásnak.

A két kutyus még az év elején került utcára, de az állatmentő szervezet kb. 1 hónappal ezelőtt hozzászólt a youtube-ra feltöltött videóhoz:
„Bambit és BooBoot-t együtt fogadták örökbe. Nagyszerűen érzik magukat.”

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: en.newsner.com, youtube.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...