Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyaparkoló – egy őrült találmány vagy egy hasznos ötlet?

Mit ki nem találnak Amerikában? Egy hölgy legújabb ötlete a zárható kutya box, ami tulajdonképpen olyan, mint egy értékmegőrző, csak a kutyánkat zárhatjuk ide, amíg ügyeinket intézzük.

Az ötletgazda, Chelsea Brownridge saját negatív tapasztalatai alapján kezdett megoldáson gondolkozni, ugyanis szembesült azzal, hogy Brooklyn nem igazán az a hely, ahol az üzletekben szívesen látják a kutyákat. Ha a kellemest a hasznossal összekötve, kutyasétáltatás alatt szeretné ügyeit intézni, vagy bevásárolni, bizony kutyáját az utcán kell hagynia. Erre próbált biztonságos megoldást találni, így született meg az ebparkoló box ötelete.

A kísérleti szakasz sikeres lezárását követően, hamarosan 100 ilyen kennel várja városszerte a kutyákat. Azért ne gondoljunk állatkínzó megoldásra, hiszen a boxok lélegző műanyagból készültek, a kutyák kényelmét párna, szellőnyílás, szabályozható hőmérséklet szolgálja, valamint webkamerás felügyelet is működik. A kennelek zárhatók, és a járdához lesznek rögzítve, tovább fokozva így a biztonságot.

A használathoz tagságot lehet váltani, ami mindössze 25$ évente, és biztonságban tudhatjuk kedvencünket, amíg az utcán kell várakoznia.

Nézzétek meg, hogyan működik a gyakorlatban:

Nektek mi a véleményetek? Szívesen igénybe vennétek, ha Magyarországon is lenne ilyen?

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: nypost.com, videó: youtube.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...