Saját KB bal
Saját KB jobb

Népszerű Esztergom a kutyások körében

Az utóbbi hónapokban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kutyás utazás, a kutyabarát szállás- és vendéglátóhelyek felkeresése, a gazdik egyre több olyan helyet találhatnak ma már Magyarországon, ahol kutyájukkal együtt is szívesen fogadják őket. Az egyik ilyen turisztikai célpont Esztergom, és azon belül is a Hotel Grante.

Több szempontot is figyelembe kell vennie egy felelős kutyagazdinak akkor, ha kutyás utazást, nyaralást tervez. Először is ki kell választani egy kutyabarát szállást, meg kell győzödnie arról, hogy annak közelében milyen kutyabarát éttermek találhatók, ezeken felül az aktívabb kutyások számára milyen kutyás kirándulóhelyek vannak a közelben.


Kutyás etika rovatunkban teljes körű informácikkal szolgálunk a kutyás utazást érintő kérdésekkel kapcsolatban.


Esztergom méltán népszerű a kutyabarátok körében. A Duna, azaz a Duna part adta kutyás fürdőzés lehetősége mindenképpen egy fontos attrakció, emellett kiváló kutyás kirándulóhelyek találhatók a városban és annak környékén, mint például a Strázsa-hegy, és nem utolsó sorban egy közkedvelt kutyabarát szálloda, a Hotel Grante is.

A szálloda 2014-ben az Év Kutyabarát Helye pályázaton szálloda kategóriában a Kutyabarát.hu különdíját nyerte el.

Az alábbi videóban Aknai Péter, a Hotel Grante igazgatója beszél a szállodáról, a kutyabarát szolgáltatásokról és Esztergomról:

Augusztus 10-én indította Utazz kutyával című kampányát a Magyar Turizmus Zrt., mely a hazai kutyabarát turizmust hirdeti, a hazai kutyabarát szállások népszerűsítésével. A kampányban a Kutyabarát.hu is komoly szerepet kapott és vállalt, mint szakmai partner. További információk a kezdeményezésről ITT.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...