Saját KB bal
Saját KB jobb

10 ok, hogy miért randizz kutyás lánnyal

Fiúk, ez most Nektek szól! Tetszik egy lány, akinek a szívét már részben elrabolta egy szőrős négylábú? Ne ijedj meg, ha egy lány felelős gazdija szeretett kutyájának, az nagyon sok mindent elárul róla, ami neked is tetszeni fog. A Kutyadolog.com összeszedte a 10 leggyakoribb okot, hogy miért érdemes kutyás lánnyal randizni!

Íme az a 10 pont, amiket tudnod kell egy kutyás lányról, mielőtt belevágsz az ismerkedésbe:

1. Felelős. Gazdinak lenni felelősség. Tartani kell a napi menetrendet: séta reggel – este, etetés, gondozás, foglalkozás. Felelősen kell a pénzügyeket is intézni, hiszen mindig kell, hogy legyen büdzsé állatorvosi költségre, etetésre, ápolásra. A váratlan kiadásokról ne is beszéljünk.

2. Független. Nem kell attól tartanod, hogy túlságosan rádtelepszik, megfoszt a szabadidődtől és megszűnik a saját élete, ha összejöttök. Sőt, valószínűleg ott sem marad nálad éjszakára, amíg nem gondoskodott kutyaszitterről. A kutyájáról való gondoskodás mindig fontosabb lesz neki. Most szólunk, ha ez nem tetszik, akkor bele se vágj. De jobban teszed, ha veszel egy kutyajátékot, és részt veszel az életükben, megéri.

3. Szociális és barátkozó. Tudományosan bizonyított és alátámasztott tény, hogy egy kutyás lány sokkal szociálisabb és nyitottabb új emberek megismerésére mint egy macska gazdi, vagy valaki háziállat nélkül. Új társaságban hamarabb feltalája magát, nem jön zavarba egykönnyen. Ezt akkor fogod igazán értékelni, amikor bemutatod a családodnak, barátoknak (hülye haveroknak 🙂 ). Nem fog csalódást okozni, hidd el!

4. A pozitív megerősítés. Pontosan tisztában van vele, hogy egy problémát, pl. rosszul rögzült viselkedési mintákat csak a dolgok pozitív megerősítésével lehet megoldan, hiszen a kritizálás, kiabálás, zsémbeskedés, szemrehányás a kutya tanításánál sem jön be. Egy kutyás lány ezt tudja és hidd el, ez egy kapcsolatban óriási előny!

5. Nem finnyás. Egy igazi kutyás lány nem a Királynőképzőben végzett! Nem fogja befogni az orrát, ha izzadt vagy és “emberszagú”, hiszen naponta szedi a kutyakakit, kihúzza a beragadt füvet ha másként nem megy és a hasmenéses, hányós időszakokról ne is beszéljünk…. Szóval a különböző végtermékkel járó testi funkciók nem nagyon ijesztik meg.

6. Aktív. Lehet, hogy nem futja le a maratont, de naponta sétál és játszik a kutyájával, úgyhogy biztosan nem lusta. Óriási bónusz pontokat szerezhetsz, ha olyan kirándulásokat szervezel beülős mozi vagy vacsora helyett, ahova a kutya is tud menni veletek.

7. Szereti a szőrt. 🙂 (ha-ha-ha) Nem elhanyagolandó tény, hogy egy kutyás lányt nem hozol zavarba akkor sem, ha a Jóisten bőségesen megáldott testszőrzettel. Hogy a kutyaszőr és az emberszőr nem ugyanaz, oké, igaz. Mindenesetre az biztos, hogy egy kutyás lányt a hozzá bújó “szőrkupac” megnyutatja és boldoggá teszi 🙂 8. Nem rendmániás. Menő váza az asztalon? Kb. 2 percig tart egy csóváló farok közelében, ezt minden kutyás tudja. Egy ilyen csaj tuti nem fog kikészülni, ha reggel hazatántorogsz részegen és leversz egy-két dolgot. Arról ne is beszéljünk, hogy a “róka” takarításban is óriási gyakorlata van (lsd. 5-ös pont)

9. Tud hallgatni. Éppen nincs mit mondani? Nem gond. Egy kutyás lány simán üldögél a csendben valakivel, akit szeret, hiszen ebben is óriási gyakorlata van. Egyébként is néha a legjobb kommunikáció szavak nélkül történik.

10. Gondoskodó. A kutyája a büszkesége, az öröme, bármit megtenne érte. Amikor látod, hogyan gondoskodik a kutyájáról és mennyire szereti, biztos leszel benne, hogy egyszer, ha eljön az ideje kiváló családanya és feleség lesz.

És a legeslegjobb az egészben, hogy Te is GAZDI leszel, megtapasztalod a feltétel nélküli szeretetet, ragaszkodást, barátságot úgy, ahogy még sosem ismerted azelőtt …

…azelőtt, hogy találkoztál egy kutyás lánnyal.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

A térdig érő kutyák boltja.  Minden, amire kistermetű kutyusodnak szüksége lehet – itt, egy helyen! 

 

 

Forrás: Kutyadolog.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...