Megrázó előtte – utána fotók csodálatos átalakulásokról

Sokan hallottunk már csodálatos történeteket kutyák megmentéséről, átalakulásáról. Azonban látni azokat a sokkoló felvételeket, hogy milyen tragikus sorsok állnak bizonyos állatok mögött – valószínűleg az embernek köszönhetően – majd hála ugyanennek a lénynek, az egész életük és kinézetük megváltozik – ez az érzés semmihez sem hasonlítható.

 

Mindannyian szeretjük a remek, szívmelengető történeteket megmentett kutyákról, amelyek szinte a felismerhetetlenségből alakulnak át gyönyörű élőlényekké. Az önkéntesek és a hivatásos állatmentők erőfeszítéseinek köszönhetően néhány kóbor és elhagyott kutya elég szerencsésnek bizonyult ahhoz, hogy egy második esélyt kapjon az életre és egy kellemes, meleg otthonra.

Nem írjuk le egyesével az összes itt szereplő eb történetét, úgy gondoljuk, azátélt borzalmak sokak számára úgyis feldolgozhatatlan szomorúságot okoz, kinézetük elég bizonyíték arra, hogy min mehettek keresztül. Azonban látni az örökbefogadás utáni képeket, hogy egy kis szeretettel és törődéssel hogyan lehetnek olyanok, amilyeneknek valójában mindig is lenniük kellett volna, az minden szónál többet ér.

#1

 

#2

 

#3

 

#4

 

#5

 

#6

 

#7

 

#8

 

#9

 

#10

 

#11

 

#12

 

#13

 

#14

 

#15

 

#16

 

#17

 

#18

 

#19

 

#20

 

#21

 

#22

 

#23

 

#24

 

#25

 

#26

 

#27

 

#28

 

#29

 

#30

 

Hasonló gyűjtemények:

24 fotó, ami megörökítette a gazdihoz kerülés csodálatos pillanatát

A kóbor kutya csodálatos átalakulása, akiről még fajtáját sem lehetett meghatározni

Gazdátlanul és az új életben – képek örökbe fogadás előtt és után

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: internet
Hozzászólások
Töltés...
További érdekes cikkek

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok