Az apuka örökre megoldotta a kutya körömvágási problémáit

A körömvágás sok gazdinak ismerős rémálom, de mostantól már nem! Egy lány posztolta ki közösségi oldalára, ahogy az apukája megreformálta kutyájuk körömvágási procedúráját. A hozzávalók: egy jófej gazdi, egy táska, egy olló – na meg egy para kutya.

 

A 18 éves Kendal Peifer Minnesotában él ikertestvérével és édesapjával, Patrick-el. A család nem lehetne teljes Oliver nélkül, aki egy mentett kutya, akit egy éve fogadtak örökbe. Számukra ő a tökéletes négylábú családtag, egyetlen apró probléma van vele: gyűlöli a körömvágást.

Sajnos néha elengedhetetlen, hogy eljöjjön a rettegett idő, mikor muszáj levágni a körmeit, de mivel a család igencsak nehezen küzd meg az embert próbáló feladattal, hiszen Oliver képtelen egy helyben maradni a tragikus esemény alatt, így Kendal apukája gondolt egyet.

Így elszaladt a boltba, vett egy szép női táskát, lyukakat vágott rajta, beletette az ebet, majd fellógatta pár torna felszereléssel. Mondhatjuk: forradalmasította a körömvágás technikáját, Oliver még sosem volt ilyen nyugodt az amúgy horrorisztikus esemény alatt.

Azóta a kép a közösségi hálón csak egy helyen 306 ezer embernek tetszett, és több mint 76 ezer hozzászólás érkezett hozzá. Valaki még az apuka telefonszámát is elkérte Kendal-tól azzal, hogy milyen jól kinéző apukája van.

Nem gondolták volna, hogy a módszer ilyen népszerű lesz, azóta másoktól is kaptak visszajelzést a módszer egyéni megoldására: például párnahuzattal és mopsszal.

 

Ahány ház, annyi módszer:

A tetszhalott kutya és a biciklis fergeteges esete

Bejött az idős kutya módszere

Amikor a kutyák felismerik, hogy állatorvoshoz mennek

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: buzzfeed

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...