kutyás vásár

Programajánló: Szimpla Kutya – Kutyabarát Karácsonyi Vásár

Sokan mondják, hogy a kutyának a kertben van a helye…
Mindenkit várunk a Szimpla Kutya kutyabarát vásárra és piknikre november 30-án, 12 órától 18 óráig a Kutyabarát.hu és a Szimpla Kert szervezésében a Szimpla Kertben, ahol a kézműves kellékek, kutyabarát termékek beszerzésén túl az érdeklődők megoszthatják a kutyás városi lét tapasztalatait.
Most rendhagyó módon nemcsak Kutyabarát Vásár lesz, hanem a Szimpla Kert egy másik rendszeres vására: a Design Vásár is egyben!

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/594857697953283/

A belépés ingyenes!

*** SCROLL DOWN FOR ENGLISH ***

Akik velünk lesznek:

MOMO nyakörvek
onlinekutyabolt.hu
Kiwi Shop Állateledel és Felszerelés Szaküzlet és Kutyakozmetika
Pet Farm Family
Pet Factor- Táplálékkiegészítők kedvenceink egészségéért
O dog design
Lara’s Shop Budapest
doripopp PETS
+ Design vásár árusai

Most az eseményen a Dogo Argentino SOS Hungary-t tudjátok támogatni!

TOMBOLA is lesz természetesen! A sorsolás: 17 órakor lesz.
Mint mindig, most is a vásáron lévő partnerek termékeit, kutyákkal kapcsolatos ápolási termékeket, tápokat, ajándéktárgyakat, könyveket lehet nyerni a tombolán.

A rendezvényen a Kutyabarát.hu engedélye nélküli szórólapozás és egyéb kereskedelmi vagy marketing tevékenység folytatása tilos!

A belépés a rendezvényre ingyenes, de annak nagyon örülünk, ha a jelenlévő állatvédő egyesületeket támogatjátok.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A belépés ingyenes.

Kérdésed van? Keress minket! [email protected]

Házirend, szabályok:

A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Kutyakaki felszedéséről és eltüntetéséről minden gazda saját kutyája után köteles gondoskodni! A kutyák által okozott bármilyen kárért a gazda a felelős. A rendezvényről film és fotók is készülhetnek. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A házirend a rendezvényre való belépéssel lép életbe.

————————————————————————————-

Szimpla Dog

To the bar, with your dog? Nothing is more Szimpla! Come to our dog party on November 30th, from noon to 6 P.M., when Szimpla and kutyabarat.hu are organizing a dog-friendly market, where you can buy artisan accessories, dog-friendly products while socializing with other dog-owners both in Szimpla and in the street. Free entry!

RAFFLES!

Donations are welcome!

House regulations:
All dogs must have the compulsory microchip and a valid vaccination booklet. Dogs in heat, sick or aggressive dogs cannot be brought to the event. Every owner must clean up after their own dogs. For any damage caused by the dogs, the owner shall be held responsible. The event will be filmed and photos will be taken. Everybody shall visit the event at their own responsibility. The house regulations are valid when the visitor enters the premises.

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...