Saját KB bal
Saját KB jobb

Dog Beach Fest – idén is várunk minden kutyabarátot Fonyódon

Ha szeretnétek együtt lazulni, pancsolni a Balatonban, érdekes programokon, versenyeken részt venni, sok kutyás kiállító termékei és szolgáltatásai között válogatni, akkor irány a Dog Beach Fest! Az igazi kutyás kikapcsolódás, kutyás strand "feeling" garantált!

Dátum és helyszín

2019. június 29. szombat, 10.00 – 19.00

Fonyód – kutyás strand

Programok

10.00 Dr. Kádár Tamás állatorvos tanácsai – Kék Állatpatika és Állatorvosi Rendelő

11.00 Kutyaúszó verseny – Két távon és két kategóriában mutathatják meg a vízimádó kutyusok, ki lesz a Dog Beach Fest leggyorsabb négylábú úszója! (részletek a versenyről hamarosan)

13.00 Kutyaplacc – interaktív beszélgetés a felelős kutyatartásról – moderátor: Sziládi-Kovács Tibor
Vendég: Molnár Karesz – Pacsi (RTL Klub)

14.00 „Keresd a csontot” – játék két- és négylábú gyerekeknek! A strand területén 25 db Kutyabarát.hu feliratú játékcsontot rejtünk el, melyet a gyerekeknek kutyájuk segítségével (instrukcióink alapján) kell megtalálni. A legtöbbet összegyűjtő gyerek jutalomban részesül!

15.00 Gabor Nyakas The Dog Coach interaktív előadása – Gábor előadásából olyan használható elemeket sajátíthatnak el az emberek, hogy még a legkeményebb szituációkban is képesek legyenek irányítani kutyájukat a gazdik.

16.00 Szépségverseny – Idén is lehet nevezni a „Dog Beach Fest királya és királynője” elismerő címekért, ahol a legvagányabb fiú- és lánykutyákat keressük!

17.00 Six Feet Kutyabarát Egyesület – Kutyaiskola bemutatója

17.30 SUPdog – állószörf kutyával, a SUPport – Fonyód bemutatója

18.00 Trükkverseny – A Dog Beach Fest elengedhetetlen programjai közé tartozik a trükkverseny, ahol a rendezvény zsűri döntése alapján kiderül, ki lesz a „Beach legtrükkösebb kutyája”!

19.00 Tombolasorsolás és a versenyek eredményhirdetése

TOMBOLA fődíj:
2 fő részére (+kutya) 2 éjszakás ajándékutalvány egy hazai kutyabarát szállodába!
+ partnereink által felajánlott értékes nyeremények

A szervezők fenntartják a jogot a program – és időpont változtatásra, legfőképp az időjárásra tekintettel!

Házirend, szabályok:

A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Kutyakaki felszedéséről és eltüntetéséről minden gazda saját kutyája után köteles gondoskodni! A kutyák által okozott bármilyen kárért a gazda a felelős.
A rendezvényről film és fotók is készülhetnek. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A házirend a rendezvényre való belépéssel lép életbe.
A rendezvényen tilos a szervező Kutyabarát.hu engedélye nélküli szórólapozás, kereskedelmi és marketing tevékenység folytatása.

A rendezvény kiemelt támogatója:

immunovet
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...