Saját KB bal
Saját KB jobb

Játék ebbel csap össze gazdája kegyeiért egy angol kiskutya

Édes képsorok következnek: a 18 hónapos, Charlie nevű kisfiú játékkutyát kapott ajándékba, a család hús-vér négylábúja, egy kiskutya pedig nem hagyhatta annyiban a dolgot. A videó olyan népszerű lett, hogy még a dailymail.co.uk is foglalkozott a témával!

Lola, az energikus szőrmók tudta, ki a rangidős, és bár rettegett az új, hangos jövevénytől, kisgazdája figyelméért mégis felvette vele a harcot. Az 5 hónapos eb bármit megtett volna, hogy Charlie kizárólag rá figyeljen, és hogy kifejezze, mennyire szeretné valahol máshol tudni a hívatlan plüssjószágot, hangos ugatással, farokcsóválva förmedt rá. Bátorsága közben többször is inába szállt, ilyenkor Charlie lábai mögött keresett menedéket.

A kisfiúnak nagyon tetszett a játék, kacagva figyelte minden mozdulatát, és ezt az élő és lélegző pajtija (a kiskutya) is észrevette. A Portsmounth-ban élő család azt nyilatkozta, Lola úgy megsértődött, hogy a felvételek befejezése után rengeteg simogatással kellett kiengesztelniük. Idővel majd rájön, hogy a játékot ki lehet nőni, a barátság viszont, ami Charlie és a kiskutya köttetett örökre szól.

Forrás: dailymail.co.uk
Kép és videó: Pexels, SWNS

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...